Manželka Petra Svobody: Proč se chtěla zabít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manželka Petra Svobody: Proč se chtěla zabít?

Teď už nenosí prstýnek ani Svoboda...
Teď už nenosí prstýnek ani Svoboda... (Aha! – Martin Hykl)

5:00 – Syn skladatele Karla Svobody (†68) Petr (29) se na veřejnosti poslední dobou objevuje bez snubního prstýnku! Je snad pravdou spekulace, že si jeho žena Lucia Gažiová (30) chtěla vzít život proto, že se s Petrem cítila jako v kleci a rozvod jí muž nepovolil?

„Lucia se začala cítit nešťastná, manželství s Petrem si představovala jinak. Starost o dítě ji přikovala v Jevanech, kde se díky Petrově práci cítila hrozně osamělá. Navíc ji ani nepřijali místní… To byl začátek její krize,“ svěřil se nám blízký přítel slovenské herečky. Podle něj neunesla tíhu situace a požádala mladého Svobodu o rozvod. Petr ale o podobné věci prý nechtěl ani slyšet, a tak dal ženě jasně najevo, že když ho opustí, přijde i o syna Ferdinanda.

Je ale tato verze správná? Kdo ví. Faktem je, že manželé se objevili před týdnem ve společnosti bez snubních prstýnků. A to ještě v červnu zdobily prsteny ruce obou manželů.

„Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ nechtěl včera informace potvrdit ani vyvrátit Petr Svoboda. Jeho přátelé zato tvrdí, že iniciátorem žádosti o rozvod mohl být i sám syn hudebníka, což mohlo Luciu dohnat ke spolykání prášků. Svoboda ale nedávno deníku Aha! řekl, že se ženou nemají žádnou krizi a vše je, až na rozjitřenou psychiku Lucie, v pořádku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.