Začíná jít do tuhého! Poprava 4 soutěžících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Začíná jít do tuhého! Poprava 4 soutěžících!

 (TV Nova)

05:00 – Ještě nedávno plakala čtyřiadvacítka semifinalistů pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar štěstím kvůli postupu, už v pondělí ale skončí čtyři z nich v propadlišti dějin!

Ještě nedávno plakala čtyřiadvacítka semifinalistů pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar štěstím kvůli postupu, už v pondělí ale skončí čtyři z nich v propadlišti dějin!

„V pondělí vypadnou hned čtyři soutěžící – chlapec a dívka z Česka a chlapec a dívka ze Slovenska,“ potvrdil deníku Aha! mluvčí soutěže Adam Kotalík. Hlasování začne hned na začátku pořadu a poběží až do pondělního dílu. To znamená, že dnes odstartuje hlasování ve prospěch mladých mužů, v neděli diváci budou moci podpořit své favoritky mezi slečnami. Obě hlasování pak moderátoři zastaví v první polovině pondělního pořadu. Hlasy z Česka i Slovenska se posílají ve formátu STAR mezera ČÍSLO SOUTĚŽÍCÍHO na stejné telefonní číslo pro obě země 906 06 13. Cena jedné esemesky je 13 korun, na Slovensku pak 0,5 EUR.

A co budou soutěžící zpívat? Už to nám může napovědět, nad kým diváci nakonec vyřknou nemilosrdný ortel a pošlou ho domů!

Kliknutím zvětšete
Na hlasech porotců už nezáleží!

Čtyřčlenná porota ve složení Ondřej Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová a Pal̓o Habera v této fázi soutěže již nemůže ovlivňovat osudy soutěžících zpěváků. Jejich hlas bude pouze poradní.

Kliknutím zvětšete

3.10.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.