Bartošová v nemocnici - Zánět břicha a ledvin, je na kapačkách! Pomeje: Na to se může umřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová v nemocnici - Zánět břicha a ledvin, je na kapačkách! Pomeje: Na to se může umřít!

Iveta Bartošová je hospitalizovaná na soukromé klinice pro boháče.
Iveta Bartošová je hospitalizovaná na soukromé klinice pro boháče. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

05:00 – Smrt na jazyku a tělo prolezlé nemocemi! Takový je podle Jiřího Pomeje (44) zdravotní stav zpěvačky Ivety Bartošové (43), která je hospitalizována na pražské soukromé klinice GHC! Těžkým zánětem má prý zasaženy ledviny, močový měchýř a břišní dutinu, na ženských pohlavních orgánech má navíc neidentifi kovatelný patologický útvar.

Smrt na jazyku a tělo prolezlé nemocemi! Takový je podle Jiřího Pomeje (44) zdravotní stav zpěvačky Ivety Bartošové (43), která je hospitalizována na pražské soukromé klinice GHC! Těžkým zánětem má prý zasaženy ledviny, močový měchýř a břišní dutinu, na ženských pohlavních orgánech má navíc neidentifi kovatelný patologický útvar. „Lékaři řekli, že žena slabší konstituce by takový stav nemusela přežít,“ straší Pomeje.

„Doktoři ji nechtějí pustit domů. Na kapačkách, přes které dostává antibiotika, tak bude minimálně do pondělka,“ potvrdil serveru blesk.cz Pomeje s tím, že Iveta je v nemocnici od neděle, kdy ji před zraky fotografa deníku Aha! odvážel její řidič Martin. Zánět má být způsobený nedávným potratem...

Údajně špatný zdravotní stav přesto Bartošové ve středu dovolil rozeslat tiskovou zprávu médiím, v níž se vyjadřovala ke kauzám, jimiž živí noviny v posledních dnech – třeba údajný potrat či rozvod s manželem. V závěru otevřeného dopisu slibuje, že se bude snažit, aby dál bylo o ní co psát. Manželova drastická a zevrubná zpráva o jejím současném stavu dává slibu za pravdu.

Fanoušci tak mohou nemocnou Ivetu přijít podpořit na jednotku intenzivní péče soukromé kliniky pro boháče GHC v pražské Krakovské ulici. V tomto zdravotnickém zařízení, jehož služby stojí hotový ranec peněz, podle dostupných informací o Bartošové již dlouho vedou rozsáhlou zdravotnickou dokumentaci. Mnohokrát už ji tu totiž na noc ubytovali po přehnaném požívání alkoholu v kombinaci s pozřením prášků. Iveta má ke zdejšímu personálu bezmeznou důvěru, neboť ví, že ani v době jejích alkoholických delirií se nikdy na veřejnost nedostaly žádné informace z průběhu její léčby...

Kliknutím zvětšete
CO JE CYSTA

Cysta je patologická (chorobná) dutina vyplněná tekutinou nebo hutnou hmotou, kterou produkuje žláza či orgán, v němž se nachází. Nejčastěji vznikne tím, že dojde k nadměrnému růstu dané žlázy, například v mléčné žláze či vaječníku. Cysty často vznikají při hormonální nerovnováze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.