Playboy Flavio Briatore (59) - Bude otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Playboy Flavio Briatore (59) - Bude otcem!

Elisabettina dokonalá postava brzy vezme za své, s Flaviem se těší na prvního potomka!
Elisabettina dokonalá postava brzy vezme za své, s Flaviem se těší na prvního potomka! (profimedia.cz,)

05:00 – Poté, co jej kvůli singapurské aféře se zinscenovanou havárií mladého Piqueta potupně a doživotně vyšachovali ze světa F1, zažívá italský playboy Flavio Briatore (59) šťastné dny. S manželkou Elisabettou (27) čekají potomka!

Poté, co jej kvůli singapurské aféře se zinscenovanou havárií mladého Piqueta potupně a doživotně vyšachovali ze světa F1, zažívá italský playboy Flavio Briatore (59) šťastné dny. S manželkou Elisabettou (27) čekají potomka!

„Budeme mít bambino!“ může už vykřičet pyšně do světa. „Rodina je ta nejlepší Grand Prix. Nadešel ten správný čas a ta novina mi přinesla mnoho emocí. Je to neuvěřitelný pocit…,“ dme se pýchou odvolaný šéf týmu Renault.

Přitom nejméně jedno dítě už zplodil, dceru Helene (5). Nicméně příliš ji nevídá, neboť s její maminkou, supermodelkou Heidi Klum (36), se rozešel ještě před porodem. Helene, které však všichni říkají Lena, žije s mámou a jejím novým manželem, zpěvákem Sealem, a zrovna se těší na třetího sourozence.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.