Unikátní film - Michael Jackson obživne! Ale jen na 14 dní... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Unikátní film - Michael Jackson obživne! Ale jen na 14 dní...

Jedna z posledních  fotografií před Jacksonovou smrtí: Michael nacvičuje  taneční kreace na koncertní turné.
Jedna z posledních fotografií před Jacksonovou smrtí: Michael nacvičuje taneční kreace na koncertní turné. (Falcon)

05:00 – Král popu (†50) obživne! A to už za necelý měsíc – 28. října má totiž celosvětovou premiéru film »Michael Jackson´s This Is It!«, který nabízí exkluzivní pohledy do zákulisí života hvězdy světového formátu.

Král popu (†50) obživne! A to už za necelý měsíc – 28. října má totiž celosvětovou premiéru film »Michael Jackson´s This Is It!«, který nabízí exkluzivní pohledy do zákulisí života hvězdy světového formátu. V sobotu začal předprodej vstupenek a kina po celém světě už nyní praskají ve švech. Fanoušci jsou ochotni čekat ve frontě i dva dny. A lístky z předprodeje mizí po stovkách i u českých kin!

Film režiséra Kennyho Ortegy (59) ukazuje záběry ze zpěvákových zkoušek na vyprodané koncertní turné, které Michael bohužel nestihl ani zahájit. Ve čtvrtek 25. června 2009 – necelý měsíc před začátkem turné – zemřel na zástavu srdce po předávkování léky. Ortega byl zároveň režisérem Jacksonovy koncertní šňůry a také jeho blízkým přítelem. Do jeho soukromí tedy pronikl více než kdokoliv jiný.

Zhruba stominutový snímek, zachycující poslední tři měsíce Jacksonova života, však bude v kinech jen 14 dní! S nákupem lístků je proto vhodné si pospíšit – režisér totiž slibuje: „Fanoušci mají poprvé možnost vidět Michaela tak, jako nikdy předtím. Je to syrový, emotivní a velmi působivý materiál.“

Poběží i v Česku

Česká premiéra pro veřejnost se bude konat 29. října ve 33 kinech po celé zemi. Promítání slibují sítě multikin CineStar, Village Cinemas, Palace Cinemas a Cinema City, ale i menší kina v Praze, Znojmě, Kyjově, Sokolově, Karlových Varech či v Krnově. Předprodej je v plném proudu a lístky ubývají. Cena je obdobná jako u klasických fi lmů, například v pražském Slovanském domě stojí lístek pro dospělého obvyklých 169 Kč. Bližší informace najdete na internetové adrese www.thisisitfilm.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.