Leoš Mareš: Sekl s podnikáním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Leoš Mareš: Sekl s podnikáním

Leoš si své bohatství pečlivě hlídá.
Leoš si své bohatství pečlivě hlídá. (Aha! – Dalibor Puchta)

5:00 – Moderátor Leoš Mareš (33) se rozhodl si krýt záda a neohrozit svou jinak velmi dobrou finanční situaci. Aha! se totiž podařilo zjistit, že slavný moderátor se před pár dny náhle zbavil svého podílu ve společnosti Flexible a.s., který před necelým rokem slavnostně odkoupil.

Důvod? Nejspíš fakt, že proti společnosti bylo zahájeno insolvenční řízení. Lidově řečeno, některý z věřitelů společnosti podal stížnost, že mu společnost nesplácí dluhy!

A Mareš tak zřejmě udělal jeden z nejmoudřejších kroků ve své dosavadní kariéře milionáře. Při náznacích problémů hned odstoupil z dozorčí rady společnosti a odprodal všechen svůj podíl. „Oficiálně oznamuji, že již nejsem podílníkem společnosti Flexible a.s.,“ napsal redakci Aha! Mareš, a to i přesto, že řízení proti jeho, dnes už bývalé, společnosti bylo soudem zastaveno a formálně tak bylo jméno firmy očištěno. Moderátor nicméně nezahálel a již si vyhlédl jinou společnost, se kterou by chtěl v budoucnu spolupracovat. A opět se jedná o oblečení! „V období uplynulého půl roku odkoupila společnost F-Company a.s. několik prodejen 4U Store od společnosti Flexible a.s. Jelikož je společnost F-Company silným hráčem na českém módním trhu a je exkluzivním dovozcem značek Broadway, Blend a Scotch and Soda, rozhodl jsem se do budoucna spojit své aktivity pouze se společností F-Company,“ vysvětlil svůj postup Mareš, který se nejspíš nechce spálit podruhé.

A možná proto zatím do firmy neinvestuje vlastní kapitál, o který by mohl přijít, a svůj vstup jen zvažuje. Už by se mu totiž nemuselo poštěstit prodat svůj podíl a doma by se mu válely akcie, se kterými by jeho synové Kubík a Matěj v budoucnu mohli hrát leda Monopoly.

„V současné době žádný obchodní podíl nevlastním,“ potvrdil nám Mareš, který si ale ani tak na nedostatek peněz nemůže stěžovat. Moderováním první Česko Slovenské SuperStar si totiž přijde na dost velký balík...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.