Adela Banášová: Za SuperStar 850 tisíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adela Banášová: Za SuperStar 850 tisíc?

Adela Banášová
Adela Banášová (Martin Pekárek, Martin Hykl, ara)

5:00 - Zatímco jsme v září mohli v televizi sledovat castingové díly Česko Slovenské SuperStar natočené v létě, moderátorka soutěže Adela Banášová (28) si užívala několika dovolených. Všechny absolvovala se svým přítelem, slovenským tanečníkem Peterem Modrovským (25). Je Adela tak bohatá, že si mohla dovolit tolik dovolených?

„Byla jsem v Benátkách, na Bali, v Kuala Lumpuru, tak jsem si léto užila,“ prozradila Adela Nedělnímu Aha! když jsme se jí ptali, zda před startem živých přenosů SuperStar stihla nějakou dovolenou. A kde na takové luxusní prázdniny vzala? Platila si je z vlastních úspor a také z honorářů za moderování ranní show na slovenském FUN rádiu, kde vysílá od pondělí do pátku mezi 7. a 10. hodinou. Tady podle zákulisních zpráv bere cca 60 tisíc Kč – tedy cca 2300 eur. Za moderování celé Česko Slovenské SuperStar si Banášová podle našich odhadů vydělá po zdanění v přepočtu cca 850 tisíc Kč– tedy cca 32 700 eur. Jakým způsobem ale mateřská televize Markíza peníze Adele vyplácí, nevíme. Tedy, zda už je dostává teď, nebo ji částku vyplatí až po skončení projektu...

Jsem šťastně zadaná

Luxusní prázdniny si Banášová užila se svým novým přítelem Peterem Modrovským, se kterým se na Slovensku letos na jaře neúspěšně pokoušeli vyhrát taneční reality show Let´s Dance (obdoba české StarDance). „Nemám ve zvyku každému poslat zprávu o mém soukromí, ale potvrdím vám, že jsem šťastně zadaná právě s tímto člověkem,“ prozradila Nedělnímu Aha! Adela, která bude i přes nastávající pracovní vytížení v podobě živých přenosů SuperStar svému partnerovi pořád na blízku. Všechny galavečery se totiž budou odehrávat v Bratislavě.

Peter Modrovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.