Bořek Šípek, »ex« Leony Machálkové - Fičák ve vztazích i v podnikání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bořek Šípek, »ex« Leony Machálkové - Fičák ve vztazích i v podnikání!

Bořek Šípek
Bořek Šípek (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Architekt Bořek Šípek (60) neprožívá nejšťastnější období. Před dvěma měsíci kvůli podnikatelce Zuzaně Mausové opustil zpěvačku Leonu Machálkovou (42) i jejich syna Artura (6), jenže nový vztah mu po pár dnech krachl. A aby toho nebylo málo, jeho pražská restaurace Arzenal se stěhuje po deseti letech z pražského Starého Města do méně lukrativní čtvrti.

Architekt Bořek Šípek (60) neprožívá nejšťastnější období. Před dvěma měsíci kvůli podnikatelce Zuzaně Mausové opustil zpěvačku Leonu Machálkovou (42) i jejich syna Artura (6), jenže nový vztah mu po pár dnech krachl. A aby toho nebylo málo, jeho pražská restaurace Arzenal se stěhuje po deseti letech z pražského Starého Města do méně lukrativní čtvrti...

Když po desetiletém vztahu Machálkovou i jejich syna Artura (6) opustil kvůli Mausové, myslel si, že s ní může být šťastný. Happyend se ale nekonal, a milenka poslala Šípka »k šípku«. Tím ale architektova smolná bilance nekončí. Již od včerejšího dne stěhováci odvážejí nábytek a vybavení Šípkovy restaurace do nové provozovny v pražských Holešovicích – dost stranou od frekventovaného centra hlavního města.

„Restaurace nekončí, pouze se stěhujeme do nových prostorů. Víc vám ale neřeknu,“ sdělil deníku Aha! personál. Víc neprozradil ani Bořek Šípek. Podle záznamníku na jeho mobilu se totiž momentálně nachází v Řecku.

Jisté je jen, že nájem prostorů na Starém Městě a v Holešovicích je řádově úplně někde jinde, a vysoké nájemné (podle informací deníku Aha! se jednalo o částku 80 000 Kč/měsíčně) je i pro zavedenou luxusní restauraci smrtící. To je nejspíš pravý důvod stěhování Šípkovy restaurace, jeho neméně slavný umělecký ateliér však v centru zůstává...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

100. repríza Draculy - Na Machálkovou se lepil pot i Ledeckého syn!

Už sté představení obnoveného muzikálu Karla Svobody (†68) Dracula, v němž září zejména Daniel Hůlka a Leona Machálková, přilákala třeba Janka Ledeckého! Muzikant a bývalý majitel Divadla Kalich, který se na veřejnosti ukázal po delší odmlce, s sebou přivedl i syna Jonáše, který bude brzy slavit sedmnácté narozeniny! „Chci mu dát dárek, a tak jsem mu dal vybrat, jestli chce jít na Draculu nebo do erotického kabaretu,“ smál se Ledecký, který chtěl zřejmě v erotickém kabaretu ze syna udělat muže. Ten tátu ale převezl! „Jonáš si vybral Draculu, prý kvůli Machálkové,“ krčil rameny Ledecký.

Že by se Jonáš dozvěděl, že zpěvačka je po rozchodu se architektem Bořkem Šípkem volná? Až pozdě si ale zřejmě mladý Jonáš uvědomil, že volba nebyla úplně správná – zpěvačka se totiž po představení ukázala mezi hosty se zpocenými koláči v podpaží!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.