Jiřina Jirásková (78) - Operace břicha! Její stav je špatný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jiřina Jirásková (78) - Operace břicha! Její stav je špatný

Stav Jiřiny Jiráskové je kritický, lékaři bijí na poplach.
Stav Jiřiny Jiráskové je kritický, lékaři bijí na poplach. (Aha! – Petr Novotný)

05:00 – Stav legendární herečky Jiřiny Jiráskové (78), o jejíž náhlé víkendové hospitalizaci a vážném stavu deník Aha! jako první informoval již včera, je kritický!

Stav legendární herečky Jiřiny Jiráskové (78), o jejíž náhlé víkendové hospitalizaci a vážném stavu deník Aha! jako první informoval již včera, je kritický! „Není na tom dobře, její stav je velmi vážný,“ potvrdila mluvčí Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Petra Pekařová. Jirásková, která podstoupila již pátou několikahodinovou operaci, je udržována v umělém spánku...

Jiřina Jirásková byla v nemocnici na Karlově náměstí hospitalizována v sobotu s břišní příhodou. Její velice vážný stav vyžadoval akutní zásah. Ihned po přijetí se proto podrobila rozsáhlé několikahodinové operaci. „Momentálně je na jednotce intenzivní péče a není na tom dobře. Jak dlouho na jipce zůstane, zatím nevíme. Paní Jirásková má tu nejlepší péči, kterou jí můžeme poskytnout, už je tu u nás poněkolikáté a pokaždé byla moc spokojená,“ dodává Pekařová. Jirásková je zatím udržována v umělém spánku, prý již několikátý den. „Chtěl jsem ji navštívit, popřát brzké uzdravení, ale v nemocnici mi řekli, že to nemá cenu. Stále spí,“ smutní režisér Jiří Adamec, který s oblíbenou herečkou ještě nedávno dotáčel pátou řadu Pojišťovny štěstí.

Jirásková se předtím v krátké době podrobila už čtyřem operacím, dvě měly souvislost se střevy, následovala výměna kyčelního kloubu a operace kýly. Kvůli té ještě před prázdninami podstoupila plastickou operaci břicha, při níž jí byla do dutiny břišní vložena síťka.

Herečce nebylo dobře již koncem minulého týdne, kdy si domlouvala s deníkem Aha! rozhovor. „Mám infekci a běhám po doktorech, ten rozhovor uděláme nejdřív za čtrnáct dní, pokud do té doby neumřu,“ žertovala. Teď už ovšem není smích na místě, lékaři bijí na poplach a lidé se za herečku, proslavenou zejména komediálními rolemi, začínají modlit...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.