Kateřina Ujfaluši, exmanželka stopera Atlétika Madrid - PROMOCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kateřina Ujfaluši, exmanželka stopera Atlétika Madrid - PROMOCE!

Stále půvabná Kateřina Ujfaluši během své středeční promoce v pražském kostele sv. Šimona a Judy.
Stále půvabná Kateřina Ujfaluši během své středeční promoce v pražském kostele sv. Šimona a Judy. (pro Aha! – Štěpán Šafařík, ara)

05:00 – Elegantní černá róba, zářivý sebevědomý úsměv. Nepoznali byste ji. Kdysi ji německý deník Bild vyhlásil nejvíc sexy manželkou fotbalové bundesligy. Dnes má Kateřina Ujfaluši červený bakalářský diplom a dál pokračuje ve studiu na vysoké škole.

Elegantní černá róba, zářivý sebevědomý úsměv. Nepoznali byste ji. Kdysi ji německý deník Bild vyhlásil nejvíc sexy manželkou fotbalové bundesligy. Dnes má Kateřina Ujfaluši červený bakalářský diplom a dál pokračuje ve studiu na vysoké škole.

Skončila pro ni role fotbalové manželky a chystá se naplnit dávné ambice. Už je jinde, změnil se jí život. Ale je pořád sexy... Po loňském rozvodu s bývalým kapitánem reprezentace Tomášem Ujfalušim, hvězdou Atlétika Madrid, kráčí ovšem vlastní cestou.

Nejenže se stará o čtyřletou dceru Kačenku, taky stíhá jezdit z Olomouce do Prahy do školy, ležet ve skriptech a biflovat ekonomické definice. „Ukončila jsem bakalářské studium na pražské Vysoké škole finanční a správní,“ prozradila Kateřina po středeční promoci v pražském kostele sv. Šimona a Judy.

Věnuje se ekonomii a marketinkové komunikaci a pochopitelně plánuje i magisterské studium. „Vždycky mě bavilo studovat, považuji to za formu určité seberealizace,“ říká studentka Kateřina a nezastírá, že osnuje plány na vlastní kariéru: „Mám v hlavě nějaké projekty, ale ještě je brzy o nich mluvit…,“ nahodí záhadný úsměv.

Kdysi říkala, že ráda ustoupila manželově hvězdné fotbalové dráze. A že se třeba jednou do školy vrátí... A protože se jejich cesty nečekaně rozešly, mohla si, volná a zajištěná mladá dáma, svůj dávný slib splnit. „Zatím se věnuji studiu. A jde nám s Tomášem také, nebo spíš hlavně, o to, aby měla Kačenka šťastné a bezstarostné dětství. Co bude dál, to se uvidí…“

Kliknutím zvětšete

18.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.