Vojtková, Kocurová, Kobzanová a spol. - Předváděly pro Afriku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojtková, Kocurová, Kobzanová a spol. - Předváděly pro Afriku

NEJRUDĚJŠÍ - Amatérská modelka Libuška Vojtková se představila v rudém vlajícím modelu.
NEJRUDĚJŠÍ - Amatérská modelka Libuška Vojtková se představila v rudém vlajícím modelu. (Aha! – David Kundrát)

05:00 – Velkolepá módní show několika významných českých návrhářů v pražském hotelu Mandarin Oriental se nesla ve znamení charity!

Velkolepá módní show několika významných českých návrhářů v pražském hotelu Mandarin Oriental se nesla ve znamení charity!

Modelky zvučných jmen jako Diana Kobzanová, Jitka Kocurová, Kateřina Sokolová, Kateřina Průšová, Lucie Váchová, Eliška Bučková či exmanželka rockera Pepy Vojtka a Daniela Hůlky Libuška totiž předváděly a vydražily modely, jejichž výtěžek putoval na konto projektu, který se stará o zdroje pitné vody v žízní sužované Africe a dalších rozvojových zemích!

„Jsem velmi ráda, že mohu osobně tento projekt podpořit. Pro mě a pro většinu lidí, kteří nedostatek vody nikdy nepocítili, je obtížné představit si podmínky, v jakých děti v rozvojových zemích vyrůstají a jak je pro ně pitná voda vzácná,“ říká Dana Morávková, která je ambasadorkou a tváří projektu s názvem Children´s Safe Drinking Water a která na akci přebrala šek s výtěžkem sto dvacet tisíc korun, který se rozdělil mezi projekt a nadaci Lékaři bez hranic. Spolupracovníci projektu distribuují v postižených oblastech speciální balíčky, které zajišťují čištění vody. Jeden balíček může vyčistit až deset litrů vody a vyjde na necelé 2 koruny. Peníze z Čech tak mohou pomoci desetitisícům dětí!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.