Iveta Bartošová na natáčení klipu muzikálu Děti ráje - Znovu psychicky na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iveta Bartošová na natáčení klipu muzikálu Děti ráje - Znovu psychicky na dně!

Krátce po natočení tohoto záběru se Iveta Bartošová sesypala.
Krátce po natočení tohoto záběru se Iveta Bartošová sesypala. (Aha! – Marek Pátek)

05:00 – Psychický stav zpěvačky Ivety Bartošové (43) je po jejím »potratu v přímém přenosu médií« den ode dne horší! Jen co se její manžel Jiří Pomeje (44) minulý týden vrátil do Polska natáčet film, Iveta opět zkolabovala na natáčení videoklipu k připravovanému muzikálu Děti ráje, kterého má být už na podzim hlavní hvězdou!

Psychický stav zpěvačky Ivety Bartošové (43) je po jejím »potratu v přímém přenosu médií« den ode dne horší! Jen co se její manžel Jiří Pomeje (44) minulý týden vrátil do Polska natáčet film, Iveta opět zkolabovala na natáčení videoklipu k připravovanému muzikálu Děti ráje, kterého má být už na podzim hlavní hvězdou!

Natáčení proběhlo minulý pátek v jednom nahrávacím studiu nedaleko pražského Václavského náměstí. Už když Iveta dorazila, vypadala jako uzlíček neštěstí. „Plakala, nekontrolovatelně se třásla, nebyla schopná nahodit klidnou masku a soustředit se na práci. Štáb z toho byl na větvi, a teď jen doufají, že alespoň některé její záběry v klipu budou k použití. Alkohol jsem z ní necítila, a proto je mi jí strašně líto. Na duši má asi strašně těžký balvan, který ne a ne odvalit,“ líčí přímá účastnice natáčení.

Vedení muzikálu pochopitelně jakékoliv potíže odmítá. Nemůže přece shodit svou hvězdu! „Iveta byla na natáčení naprosto v pohodě, vše proběhlo tak, jak mělo,“ odrecitovala deníku Aha! povinnou repliku mluvčí Dětí ráje Kristina Horáčková. „Je ale pravda, že se o přestávkách zamykala v šatně a bolel ji žaludek,“ dodala mluvčí. Fotografie, které nám zaslala, ukazují Ivetu před mikrofonem vysmátou. Jen co ale zhasla světla a kamera, byla z Bartošové zase pohaslá hvězda na pokraji sil.

Náš zdroj se proto stejně jako další účastníci příprav muzikálu bojí, aby princezna české popmusic zvládla zkoušky a ve zdraví došla až k premiéře. Iveta totiž už před časem odešla z muzikálu Mona Lisa, jen pár dnů před jeho premiérou.

17.9.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.