Hana Hegerová: Požár jí zničil životní úspory | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Hegerová: Požár jí zničil životní úspory

Požár bytu udělal Haně Hegerové pořádnou čáru přes rozpočet. A místo klidného stáří musí i nadále pracovat.
Požár bytu udělal Haně Hegerové pořádnou čáru přes rozpočet. A místo klidného stáří musí i nadále pracovat. (Aha!: Ája BUREŠOVÁ, archiv)

PRAHA – Zpěvačka Hana Hegerová (74) přišla o své celoživotní úspory. Všechny je spolykala rekonstrukce jejího bytu na Staroměstském náměstí, který v dubnu vyhořel. Škoda tehdy dosáhla několik stovek tisíc korun.

„Požár mi udělal pořádnou čáru přes rozpočet. Šetřila jsem si peníze na dobu, kdy už nebudu pracovat, abych i pak mohla tu a tam zajít do dobré restaurace a hezky tam pojíst. Teď budu muset ještě hodně dlouho pracovat,“ nedávno smutně přiznala Hegerová v rozhovoru pro týdeník Instinkt. „Požár vznikl údajně nějakým zkratem,“ vzpomíná první dáma našeho šansonu. Plameny pohltily celé vybavení bytu, včetně vzácného starožitného nábytku. Škoda se pohybovala ve stovkách tisíc korun.

V době požáru byla zpěvačka na léčebném pobytu v Třeboni. Když se pak do Prahy vrátila, pomohl jí její přítel, režisér Fero Fenič. „Ferko mi tehdy na pár dnů půjčil garsonku,“ říká Hegerová. V současné době už zpěvačka vyhořelý byt opět obývá. „Ještě pořád to tam cítím a dodnes mám věci v bednách a okna bez záclon,“ dodává slavná šansoniérka. Té v nelehké situaci pomáhá její dospělý syn, který také žije v Praze. Jiný muž se v její nejbližší blízkosti neobjevuje. „Nedávno jsem se na toto téma bavila s Martou Kubišovou. Nedovedu pochopit, že jí nechybí chlap, jak říká. Já se bez něj taky obejdu, ale chybí mi. Mám ráda vůni mužské kůže. Nepohrdla bych,“ přiznala Hegerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.