Oravec chce Vondráčkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oravec chce Vondráčkovou

Dnes má Marcel osmnáct, připravuje své debutové album a s Helenou by chtěl natočit nový duet.
Dnes má Marcel osmnáct, připravuje své debutové album a s Helenou by chtěl natočit nový duet.

BRATISLAVA – Nadějný slovenský zpěvák Marcel Oravec (18), který před čtyřmi lety nazpíval duet s Helenou Vondráčkovou Čo mám rád, by naši přední zpěvačku ještě rád oslovil ke spolupráci.

Nadějný slovenský zpěvák Marcel Oravec (18), který před čtyřmi lety nazpíval duet s Helenou Vondráčkovou Čo mám rád, by naši přední zpěvačku ještě rád oslovil ke spolupráci. „Je to velká profesionálka a navíc moc příjemná,“ vzpomíná Oravec.

K Vondráčkové se před lety dostal překvapivě jednoduše. „Se svým kamarádem jsem napsal duet, poslal jsem jí to a poté jsme se domluvili,“ vzpomíná. I přesto, že hudba je u něj na prvním místě, na druhou kolej nestaví ani svoji profesi lékárníka, které se stále věnuje. Se zpěvem koketuje už od devíti let, a teď boduje ve slovenských hitparádách se singlem Umilujme sa. Také v anketě Maxisuper Awards získal na Slovensku druhé ocenění v kategorii Objev roku. Na aktuální disk iHits2U vybral právě duet s Helenou Vondráčkovou, který ještě nikdy předtím nevyšel na žádném nosiči.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.