Pavel Svoboda svedl kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Svoboda svedl kolegyni!

Pavel Svoboda je ve »Snídani« už od jejích počátků, teď mu přinesla i lásku, Ivetu Kořínkovou.
Pavel Svoboda je ve »Snídani« už od jejích počátků, teď mu přinesla i lásku, Ivetu Kořínkovou. (TV Nova)

5:00 – Láska hory přenáší! Jasným důkazem toho jsou moderátor Snídaně s Novou Pavel Svoboda (39) a jeho kolegyně Iveta Kořínková (25). Přestože je mezi nimi čtrnáctiletý věkový rozdíl a ranní vysílání moderují každý s jiným protějškem, vzájemné sympatie přerostly v lásku.

„Chodíme spolu už několik měsíců a vůbec se tím netajíme. Jsme spolu šťastní. A jak k tomu došlo? Trávili jsme spolu hodně času na pracovišti a jednoho dne přeskočila jiskra,“ svěřil se Aha! Svoboda.

A jeho slova potvrzuje i náš čtenář, který hrdličky potkal na koupališti v Praze. „Moc jim to slušelo a bylo na nich vidět, že se moc milují. Pavel k ní byl velmi jemný. Neustále jí hladil záda a něco jí vyprávěl,“ napsal deníku Aha! čtenář.

A jak vidí moderátor společnou budoucnost? „Jsme spolu krátce. Ještě spolu ani nežijeme, ale jsem velmi šťastný,“ dodává Svoboda, který »Snídani« moderuje už patnáct let a v začátcích Novy moderoval i její vědomostní soutěž Risk.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.