Mareš utekl v slzách z pohřbu kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mareš utekl v slzách z pohřbu kamaráda!

Leoš Mareš se při obřadu raději schoval, aby nemusel plakat na veřejnosti.
Leoš Mareš se při obřadu raději schoval, aby nemusel plakat na veřejnosti. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

5:00 – Moderátor Leoš Mareš (33) se včera po dlouhé době objevil na veřejnosti s manželkou Monikou (34) a hned z toho byly slzy a nářek! Česká moderátorská jednička totiž neunesla sílu okamžiku a rozplakala se na pohřbu svého nejlepšího přítele Daniela Fleischmana (†37). Své pohnutí ale Leoš nechtěl dát najevo, a když začal ve smuteční síni rozrušením kolabovat, sebral poslední síly a před stovkami smutečních hostů uprchl vchodem pro zaměstnance!

5:00 – Moderátor Leoš Mareš (33) se včera po dlouhé době objevil na veřejnosti s manželkou Monikou (34) a hned z toho byly slzy a nářek! Česká moderátorská jednička totiž neunesla sílu okamžiku a rozplakala se na pohřbu svého nejlepšího přítele Daniela Fleischmana (†37). Své pohnutí ale Leoš nechtěl dát najevo, a když začal ve smuteční síni rozrušením kolabovat, sebral poslední síly a před stovkami smutečních hostů uprchl vchodem pro zaměstnance!

Necelou hodinu trvající obřad probíhal za přísných bezpečnostních opatření. Zákaz fotografování v krematoriu, pět statných mužů z ochranky hlídajících rakev, i před českobudějovickým krematoriem na každém kroku svalovec z ochranky v tričku tamní diskotéky Lucerna, kterou Fleischman neoficiálně spoluvlastnil.

Daniel Fleischman

Bodyguardi v černých brýlích dovnitř pouštěli jen rodinu a nejbližší přátele. Vchodem pro pozůstalé se tak dovnitř dostal i Leoš s Patrikem Hezuckým a Dominika Mesarošová, která i na pohřbu značně nevhodně prezentovala velkým dekoltem své silikonové pětky. Ostatní se ve značném vedru tísnili před dvěma plazmovými televizemi, na kterých probíhal přenos ze smutečního rozloučení. Ani na moderátora Libora Boučka a herce Michala Novotného z Kriminálky Anděl a Redakce nezbylo uvnitř místo.

Dominika Mesarošová chtěla být sexy i při pohřbu!

Na pohřeb přišlo Fleischmanovi, který se zabil minulou neděli na motorce, možná až pět set lidí. „Půlka jsou plešatí svalovci a druhá půlka vnadné blondýnky,“ prohlásil směrem ke smutečním hostům nemístně kdosi z náhodných přihlí-žejících. Mezi nimi nechyběli ani drsní motorkáři.

Patrik Hezucký dorazil v doprovodu své nové vnadné přítelkyně.

Obřad nakonec proběhl v poklidu. I když na něm měl mít smuteční řeč Leoš Mareš, nenašel v sobě zřejmě dostatek síly a nakonec nepromluvil. To Michal David zazpíval naživo svůj hit Nesnáším loučení, poté zazněla píseň od Pussycat Dolls. „Daniel po sobě nechal manželku a dvě děti. Sedmiletého Dana z prvního manželství a ještě nenarozenenou holčičku,“ plakala jedna z kamarádek mrtvého.

KAREN MCHITARJAN, MARTINA HOUDKOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.