Zákulisí Miss Universe: Slováci útočí na Lutovskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zákulisí Miss Universe: Slováci útočí na Lutovskou

Iveta Lutovská sází na svou přirozenou krásu.
Iveta Lutovská sází na svou přirozenou krásu. (www.missuniverse.cz)

5:00 (nik) – Na missku Ivetu Lutovskou (26), která se momentálně na Bahamách připravuje na soutěž Miss Universe, útočí slovenská média! Podle oficiálních stránek soutěže má totiž Lutovská větší šance na úspěch než její slovenská kolegyně Denisa Mendrejová (23)!

Slovenka je totiž v tipování jedenáct míst za Ivetou, a to je našim sousedům trnem v oku! Hledají proto každou záminku, aby mohli Ivetu v očích diváků znevýhodnit! „Podle oficiálního videa Iveta myslí jen na sebe a na nikoho jiného,“ rozhořčuje se server topky.sk. „Mám jen jedno přání – štěstí. Když budu šťastná, mám všechno, co potřebuji – zdraví, peníze, dobrou práci, dobrého manžela a dobré přátele,“ nechala se slyšet Lutovská. „Co myslíte? Chce svět takovou Miss Universe?“ rýpou dál Slováci. Která ze slovanských blondýnek nakonec zaboduje, se dozvíme 23. srpna!

Slovenskou »silikonovou« missku Mendrejovou Slováci vychvalují do nebe.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.