Madonna při odletu z Prahy: Hrozili jí bombou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Madonna při odletu z Prahy: Hrozili jí bombou!

Kvůli hrozbě bombového útoku Madonna málem neodletěla.
Kvůli hrozbě bombového útoku Madonna málem neodletěla. (Aha! – David Kundrát, Nikol Klevcovová, foto pro Aha! – Tomáš Martinek)

PRAHA – Královně popu Madonně (50) se v české metropoli doslova lepila smůla na paty! Nejprve se její koncert kvůli špatně zvládnuté organizaci zpozdil o tři čtvrtě hodiny, a včera jí dokonce před odletem do Varšavy neznámý atentátník vyhrožoval bombovým útokem!

Královně popu Madonně (50) se v české metropoli doslova lepila smůla na paty! Nejprve se její koncert kvůli špatně zvládnuté organizaci zpozdil o tři čtvrtě hodiny, a včera jí dokonce před odletem do Varšavy neznámý atentátník vyhrožoval bombovým útokem!

Z polské Varšavy jí totiž přišla zpráva, že je jí vyhrožováno bombovým útokem v den polského státního svátku! Delší dobu proto zpěvačka i se svou rodinou, přítelem Jesusem a početným týmem seděli v letadle na ploše a netušili ani, zda vůbec odletí! Celá situace se ale nakonec vyřešila a Madonna mohla i se zpožděním odletět do Varšavy, kde ji již dnes večer čeká další koncert v rámci turné Sticky and Sweet.

Jedinými, kteří z Prahy odlétali šťastné, byly Madonniny děti Lourdes (13), Rocco (9), David (4) a Mercy (4). Ty si na Trojském zámečku užily Roccovu narozeninovou oslavu s ohňostrojem a v den matčina koncertu navštívily Muzeum hraček na pražských Hradčanech! Tam dorazily s chůvou a bodyguardem bez ohlášení kolem 15. hodiny a zdržely se přes půl hodiny. Největší světovou sbírkou hraček se Madonniny děti kochaly za běžného provozu a nejvíce je okouzlila sbírka plyšových medvídků a panenek Barbie.

Kliknutím zvětšete
Pořadatelé koncertu na pranýři - Hrozí jim pokuta 500 tisíc Kč!

Kliknutím zvětšeteAgentura Live Nation, která pořádala megakoncert Madonny, má velký problém: spadeno na ni mají hygienici i městská část Praha 11. A hrozí jí pokuta až 500 tisíc korun!

Ačkoliv měl koncert skončit úderem 22. hodiny, dunění až o síle okolo 80 decibelů se ozývalo ještě krátce po 23. hodině a rušilo noční klid místních obyvatel! Madonnina hudba tak prý výrazně překročila hlukové normy (cca 40 decibelů)! Pokud oficiální měření prokáže překročení limitů, zahájí pražská hygienická stanice s pořadateli koncertu správní řízení. „Kompletní vyhodnocení bude k dispozici nejspíše až za měsíc. Už nyní ale mohu říct, že k pokutě pravděpodobně dojde,“ dodala Zdena Stašková z pražské hygienické stanice. Mnohem větší hluk prý ale podle Jiřího Štylera z občanského sdružení Chodov způsoboval policejní vrtulník, který nad Chodovem monitoroval situaci...

Nadměrný hluk ale nebyl jediným problémem. V jedné z přilehlých ulic prý stálo přes čtyřicet taxikářských aut, která parkovala u středu silnice v obou směrech! A taxikáři dokonce sejmuli z aut ceníky a do centra fanoušky vozili za jednotnou taxu 1000 korun!

Exšampion formule 1 Mika Häkkinen: Tančil jako život...

Chladný, vždy soustředěný a nepřístupný Fin, říkalo se o něm v dobách, kdy vyhrával ve formuli 1 tituly mistra světa. Ovšem takový už Mika Häkkinen dávno není. Dokázal to i na pražském koncertu Madonny, na kterém se nečekaně objevil se svojí nynější českou přítelkyní Markétou. Kromě Häkkinena si Madonnu přišly poslechnout i některé české celebrity: Michal David (49), nejdéle úřadující misska Zuzana Jandová (21) nebo modelka Petra Minářová (31).

15.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.