Madonna: Opila se? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Madonna: Opila se?

Na párty přišla Madonna s přítelem Jesusem Luzem.
Na párty přišla Madonna s přítelem Jesusem Luzem.  (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Mária Rušinová, Alexandr Malachovský)

PRAHA – To je ale dětství! Zpěvačka Madonna (50) se letos rozhodla vzít všechny své čtyři ratolesti na evropské turné. Děti však většinu času tráví mezi čtyřmi zdmi hotelového pokoje. Ještě že patří k prezidentskému apartmá hotelu Mandarin Oriental velká terasa, kde je Madonna pravidelně »venčí« – jako malé pejsky.

To je ale dětství! Zpěvačka Madonna (50) se letos rozhodla vzít všechny své čtyři ratolesti na evropské turné. Děti však většinu času tráví mezi čtyřmi zdmi hotelového pokoje. Ještě že patří k prezidentskému apartmá hotelu Mandarin Oriental velká terasa, kde je Madonna pravidelně »venčí« – jako malé pejsky. Jen pár minut mohly děti včera dopoledne dovádět venku, a pak je zpěvačka, a hlavně tedy matka, nahnala zpátky do pokoje. Ovšem největší otázku vyvolala fotografie pořízená u Trojského zámečku, kde zpěvačka ve středu večer uspořádala oslavu devátých narozenin svého syna Rocca: při scházení schodů museli Madonnu podpírat. Opila se snad?

Ve středu večer popová královna uspořádala pro svého syna Rocca oslavu narozenin v Trojském zámečku. Před osmou hodinou večerní se ona s přítelem Jesusem Luzem a dětmi Lourdes, Roccem, Davidem a Mercy vydali na dětskou párty. Ze zámku se ozývala reprodukovaná hudba. Malý oslavenec totiž nemá rád hudební styl své vlastní matky. „Víc se mu líbí R’n’B,“ potvrdila tuto informaci sama Madonna. Možná i proto se vůbec neodvažovala na oslavě devátých narozenin svého synáčka zazpívat. Před desátou hodinou propukl před zámečkem, ohňostroj, který celá rodina i tanečníci a doprovod pozorovali ze schodů vedoucích do zámku.

Kliknutím zvětšetePři odchodu Madonnu podpíral jeden z členů týmu. Že by si zpěvačka dala trochu do nosu? Vzhledem k tomu, že pije jen vodu z grónských ledovců a odvary z bylin, je tato varianta jen málo pravděpodobná...

V jedenáct hodin pak kolona aut nabrala směr hotel, kde hvězda nekompromisně vjela do jednosměrky, bohužel však v protisměru, a k tomu všemu ještě za doprovodu Policie ČR. Během včerejška se celá rodina opět zdržovala v hotelu. Jen na chvíli se zjevili na terase a předvedli opravdu velkolepou garderobu. Vytahaná trička, seprané tepláky a kraťasy, tak přesně takhle chodí oblékané děti od ženy, která udává trendy v módě a vydělává miliardy korun. Odpoledne se Madonna koncentrovala jen na své večerní dvouhodinové vystoupení. Ve čtyři hodiny odjela s policejním doprovodem na zkoušku, kde už se tísnily davy fanoušků, kteří netrpělivě očekávali, až se otevřou brány a budou vpuštěni do amfiteátru. Koncert Madonny přitom začínal až v půl deváté večer...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Svobodová, Aichmajerová a spol.: Madonna? To není nic pro nás...

Ikona světového popu Madonna (50) české celebrity nezlákala. „Utratit dva tisíce za někoho, kdo neumí zpívat, to už ty peníze rovnou můžeme vyhodit z okna,“ shodli se někteří z oslovených. Mačkat se v rozbouřeném čtyřicetitisícovém davu fanoušků provokativní americké zpěvačky, to opravdu nebylo nic pro naše hvězdy. A tak zatímco na narozeninový koncert mistra české pop-music Karla Gotta (70) neváhalo nedávno přijít několik stovek českých umělců, na Madonnu nedorazil skoro nikdo! Proč?

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.