Sexbomba Bendová - Operace kolene! Natržený meniskus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Bendová - Operace kolene! Natržený meniskus!

Alice Bendová před nemocnicí.
Alice Bendová před nemocnicí. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Sexbomba Alice Bendová (35) musela pod kudlu! Její dlouhodobé problémy s bolavými koleny vyústily v operaci natrženého menisku na pravé noze!

Sexbomba Alice Bendová (35) musela pod kudlu! Její dlouhodobé problémy s bolavými koleny vyústily v operaci natrženého menisku na pravé noze!

„Bylo to docela narychlo, protože můj meniskus visel už na vlásku. Navíc při operaci vyšlo najevo, že mám v koleni prasklou chrupavku,“ potvrdila deníku Aha! Bendová, kterou náš fotograf přistihl o berlích ve chvíli, kdy ji manžel odvážel po několikadenní hospitalizaci z pražské nemocnice Na Malvazinkách. Herečku operoval doktor Láďa Hospodár, jenž se v minulosti proslavil jako lékař hokejisty Jaromíra Jágra.

Bendová měla potíže s koleny již před lety, kdy jí operoval levé koleno. „Před čtyřmi roky jsem byla s nohama na magnetické rezonanci a prodělala první zákrok, teď přišel čas na druhé koleno,“ dodává Bendová, kterou teď čeká několikadenní domácí klid.

Meniskus je útvar tvořený vazivovou chrupavkou, který se nachází uvnitř kolenního kloubu. V každém kolenním kloubu jsou menisky dva, větší vnitřní a menší zevní. Menisky tlumí nárazy, přenášejí a rozkládají hmotnost těla a brání opotřebení kloubní chrupavky.

13.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.