Kamil Střihavka (44): Srdeční kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Kamil Střihavka (44): Srdeční kolaps!

Kamil Střihavka
Kamil Střihavka (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl)

5:00 – Zpěvák Kamil Střihavka (44) zkolaboval! Včera odpoledne se ve svém domě v Praze Hlubočepích skácel k zemi a jeho žena Eva musela přivolat záchrannou službu. Ta zpěváka rychle odvezla do Motolské nemocnice. Diagnóza? Podezření na infarkt!

Zdravotní stav rockera Kamila Střihavky je vážný! Poté, co jej včera sanitka kvůli náhlému srdečnímu kolapsu odvezla do nemocnice, lékaři ho rychle převezli na internu. Šlo totiž o minuty! O jeho zdravotním stavu nejsou ale zatím žádné informace. Rodina uvalila informační embargo! „Mohu potvrdit, že u nás byl pan Střihavka vyšetřený. Nepřeje si však poskytovat další informace o svém zdravotním stavu,“ uvedla deníku Aha! mluvčí nemocnice Eva Jurinová.

A proč Střihavka zkolaboval? Podle jeho manažera Luboše Vilase byla důvodem náhlá srdeční slabost a do nemocnice byl převezen k důkladnému vyšetření pomocí EKG. „Jednalo se o anafylaktický šok, což je šok z alergické reakce. Něco ho kouslo. Navíc je Kamil přepracovaný. V posledních týdnech vůbec neodpočíval. Jel jedno vystoupení za druhým a do toho předtím měl klíště a bral dvoje antibiotika. Navíc neměl vůbec žádnou dovolenou, a když byl doma, tak furt někde lítal se psem,“ odůvodnil laicky Střihavkův kolaps Vilas.

Střihavku převážejí v nemocnici.

Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že se nejednalo jen o vyšetření. Výsledky Střihavkova EKG byly totiž natolik závažné, že musel být ihned hospitalizován. A přestože jeho manažer tvrdí, že je v pořádku, podle našich informací je zpěvákův stav vážný. Fotka ležícího nehybného Střihavky na lůžku je toho jasným důkazem! Nyní je tak v ohrožení i Střihavkovo sobotní vystoupení na Sázavafestu.

KAREN MCHITARJAN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.