Leoš Mareš: Soud rozhodl, že nebankrotuju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš: Soud rozhodl, že nebankrotuju!

Leoš Mareš si problémy značky 4U nepřipouští, a dokonce se nechal zvěčnit na firemní bankovky.
Leoš Mareš si problémy značky 4U nepřipouští, a dokonce se nechal zvěčnit na firemní bankovky. (Aha! - Marek Pátek)

5:00 (hlv) – Kdo chce zničit Leoše Mareše (33)? Slavný moderátor je jen pár dní na dovolené, a už se mu snaží někdo uškodit. Vypustil dokonce do éteru informaci, že firma Flexible, kde je moderátor členem dozorčí rady, je v insolvenčním řízení a dluží miliony, za což prý zodpovídá právě Mareš.

Deník Aha! ale zjistil pravdu. Žádné insolvenční řízení není. „Byl pouze podán insolvenční návrh ze strany jedné společnosti, a soud ho zamítl. Jedná se o obchodní spor mezi stavební firmou a společností Flexible,“ brání se moderátor. Podle všeho jde o nároky ostravské firmy Vyxntech, které Flexible údajně dluží více než čtyři miliony korun za projektovou dokumentaci několika obchodů, dodávky materiálů a stavebních prací.Flexible pod označením 4U sdružuje několik oděvních značek. Mareš v této společnosti má mít 35procentní podíl za to, že se stal reklamní tváří a podílí se na marketingových aktivitách.„Jsem moderátor a moderátorem zůstanu. Pouze vyberu oblečení, které se mi líbí, a to budu propagovat,“ řekl Mareš při vstupu do společnosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.