Válka topomodelek: Bar Rafaeli přebrala Gisele Bündchen chlapa a pak ji svlékla z plavek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka topomodelek: Bar Rafaeli přebrala Gisele Bündchen chlapa a pak ji svlékla z plavek!

„Hledali jsme tvář, která by nahradila Gisele a zamilovali jsme se do Bar. Je sladká, mladá, sexy a krásná,“ tvrdí manažer firmy Rampage…
„Hledali jsme tvář, která by nahradila Gisele a zamilovali jsme se do Bar. Je sladká, mladá, sexy a krásná,“ tvrdí manažer firmy Rampage… (Isifa.com)

5:00 (šum) – Brazilská topmodelka Gisele Bündchen (29) zakusila další hořké ponížení.

Jako by nebylo dost na tom, že ji její tehdejší přítel Leonardo DiCaprio (34, Titanic, Krvavý diamant) před 4 lety vyměnil za její mladší a blonďatější klon – izraelskou manekýnu Bar Rafaeli (24). Teď Rafaeli bere Gisele i lukrativní kšefty! Nejnověji se místo ní stala hlavní hvězdou reklamní kampaně pro americkou oděvní firmu Rampage.

Mezi oběma modelkami zuří válka od roku 2005. Tehdy se DiCaprio rozešel s Bündchen a vzápětí začal randit s Rafaeli. Když se dva roky nato v roce 2007 stala Rafaeli jedním z »andílků«, tedy modelkou výrobce spodního prádla Victoria´s Secret, rozzuřená Gisele Bündchen raději od firmy Victoria´s Secret odešla.

Jenže srovnávání se obě topmodelky přesto neubrání. Obě mají krásné dlouhé nohy, obě se chlubí hřívou dlouhých vlasů. Bündchen, která spolu s manželem Tomem Bradym v únoru čeká narození prvního děťátka, ale tvrzení, že je Rafaeli její nástupkyní, strašlivě bolí. A to i přesto, že Rafaeli pohledného DiCapria nedávno opustila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.