Skandál při soutěži Miss ČR: Porotce měl sex s finalistkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Skandál při soutěži Miss ČR: Porotce měl sex s finalistkou!

Mezi Petrou Venclovou a porotcem Ondřejem Pýchou přeskočila jiskra na »missím« soustředění v Dubaji před třemi týdny!
Mezi Petrou Venclovou a porotcem Ondřejem Pýchou přeskočila jiskra na »missím« soustředění v Dubaji před třemi týdny! (David Kundrát)

PRAHA (mac) – Včerejší zjištění deníku Blesk o žhavém románku finalistky Miss ČR Petry Venclové (21) s jedním z porotců soutěže, fotografem Ondřejem Pýchou (34), vyvolal na prezidiu Miss pořádný rozruch! Protože fotograf s pražskou studentkou práv odletěl do Londýna na dovolenou, okamžitě se začaly žhavit linky a vzniklou situaci řešila jak prezidentka Miss ČR Taťána Kuchařová, tak i ředitel soutěže Jiří Adamec!

Stálo ho to flek!

A rozhodnutí? Ještě ten den musel Pýcha z Miss odejít! „Ano, Ondřej se zamiloval do naší finalistky a chodí spolu. Odstupuje po debatě se mnou a na můj požadavek z finálové poroty, aby nedošlo ke střetu zájmů. Nahradí jej pravděpodobně jiný známý člověk z oboru,“ oznámila nám Kuchařová ještě odpoledne verdikt s tím, že by ráda prosadila i pře-focení všech Pýchových fotografií, které připravil pro Miss Sympatie, aby nedošlo k jakýmkoliv pochybnostem o zvýhodnění jedné dívky.

Venclová však v soutěži zůstává. „Má právo se zamilovat, do koho chce,“ dodává Kuchařová s tím, že porota zřejmě bude díky této situaci příště bdělejší. „Nicméně láska je mocná čarodějka,“ krčí rameny Adamec.

Ondřej Pýcha

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.