Dara Rolins: Prodávám svoje prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dara Rolins: Prodávám svoje prsa!

Dara Rolins si umí vykouzlit tak plný výstřih, že ji mnozí podezírají ze zvětšení ňader.
Dara Rolins si umí vykouzlit tak plný výstřih, že ji mnozí podezírají ze zvětšení ňader.

PRAHA (daz) – Má pěvecká sexbomba Dara Rolins (36) mnohem vyvinutější hrudník, než před pár měsíci, jak se o ní začalo tvrdit? Skutečně si nechala udělat další plastickou operaci prsou? Ne! Dara tvrdí: „Nová prsa nemám. Jsem jen šikovná a umím svá prsa prodat!“


A nejde o další plastiku!

„Žádnou novou plastiku nemám, to bych klidně přiznala. Že teď vypadá moje podprsenka plnější? My ženy známe triky, jak to zaonačit. Pomohou třeba dvě push-upky,“ svěřila se deníku Aha! vysmátá pěvecká diva, která ale přiznává, že v blízké budoucnosti přece jen pod kudlu zamířit chce. „Na plastiku půjdu po druhém dítěti,“ podotýká. Důvodem není ani tak estetika, nýbrž možné zdravotní komplikace. Rolins má umělá prsa už přes deset let a tak je implantáty třeba vyměnit za nové a modernější. „I když i dnes jsem se svými ňadry spokojená, těším se do budoucna na jiné,“ směje se Dara.


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.