Veronika Žilková: Děti budu sponzorovat dál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Žilková: Děti budu sponzorovat dál!

Veronika Žilková se svou dcerou Agátou Hanychovou.
Veronika Žilková se svou dcerou Agátou Hanychovou.

PRAHA (mac) – Žádný útěk z domova, ale sponzorovaný odchod! Taková je podle herečky Veroniky Žilkové (47) realita jejího vyprazdňujícího se domu! Většině jejích plnoletých dětí totiž narostla křídla a začínají si jít vlastní »dospěláckou« cestou!


„Honzovi a Markétě, které jsem měla skoro celý jejich život v pěstounské péči, jsem pronajala jejich vlastní byt. Takže se děti sice rozlétly do světa, ale letecké palivo jim pořád platím já,“ směje se paní Veronika, která dětem darovala i vlastní nábytek a teď horlivě shání židle, aby měla doma s manželem Martinem Stropnickým na čem sedět. „Koupím jenom čtyři, přesně tolik nás doma zůstalo. Takže když budou chtít přijít na večeři, budou si muset přinést židli vlastní. Ale těším se, že konečně pozvou na večeři na oplátku oni mě,“ říká Žilková s tím, že děti z domu »vyhnaly« právě její povinné teplé večeře, kvůli kterým remcaly. „Teď už je do ničeho nemůžu nutit, takže ať si večeří třeba polárkáč s buřtem,“ dodává herečka, která kvituje i to, že už doma v noci nebude v noční košili potkávat na chodbě partnery svých dětí.

Radost má Veronika i z nejstarší dcery Agáty. Ta úspěšně dokončila bakalářské studium na univerzitě a teď ji čeká už jen zářijová obhajoba diplomové práce. Sama herečka si chce užít divadelní prázdniny, po nichž jí v Činoherním klubu čeká premiéra hry U kočičí bažiny – moderního zpracování Médeovské legendy.


Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.