RENATA LANGMANNOVÁ: Nejsem otrok značkového oblečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

RENATA LANGMANNOVÁ: Nejsem otrok značkového oblečení!

Pyžámko si Renata pořídila v Brazílii a patří k nejoblíbenějším »kouskům« stejně tak jako plyšový kůň.
Pyžámko si Renata pořídila v Brazílii a patří k nejoblíbenějším »kouskům« stejně tak jako plyšový kůň. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Česká Miss Renata Langmannová (19) odletěla na Miss Universe do Los Angeles soutěžit o jeden z nejprestižnějších titulů světa a zatím nepochytila »modelkovské« manýry.

Česká Miss Renata Langmannová (19) odletěla na Miss Universe do Los Angeles soutěžit o jeden z nejprestižnějších titulů světa a zatím nepochytila »modelkovské« manýry.

Jak sama říká, je stále tou obyčejnou holkou, a to i v oblékání. „Tady v Praze všichni nosí super značkové oblečení a mně to přijde, jako kdyby nosili uniformy. Samozřejmě, že se mi líbí značky, ale myslím si, že by se neměly nosit za každou cenu,“ směje se. Na otázku, jakou nejdražší věc si koupila, odpověděla, že džíny Fornarina za čtyři a půl tisíce korun. „Teď se možná někdo bude smát, ale pro mě je to dost,“ míní Česká Miss. Renata nedá dopustit na bílou barvu a námořnický styl hraje prim v jejím šatníku a pomalu se rozrůstá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.