Nightwork to zase rozjeli - Mádl křičel: Jsem gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nightwork to zase rozjeli - Mádl křičel: Jsem gay!

Kluci z Nightworku (vlevo František Soukup, vpravo Vojtěch Dyk) se převlékli za animované postavy a takto bavili své fanoušky.
Kluci z Nightworku (vlevo František Soukup, vpravo Vojtěch Dyk) se převlékli za animované postavy a takto bavili své fanoušky. (Aha – Martin Hykl)

PRAHA – »Protekční« skupina Nightwork v čele se synem Gábiny Osvaldové (55) a Ondřeje Soukupa (58) Frantou (25) a hercem Vojtou Dykem (23) si zahrává s nervy svých fanoušků. Na svých internetových stránkách totiž kluci vyvěsili mylnou informaci, že chystají poslední koncert, a tak nalákali všechny své fanoušky do Retro Music Hall v centru Prahy.

»Protekční« skupina Nightwork v čele se synem Gábiny Osvaldové (55) a Ondřeje Soukupa (58) Frantou (25) a hercem Vojtou Dykem (23) si zahrává s nervy svých fanoušků. Na svých internetových stránkách totiž kluci vyvěsili mylnou informaci, že chystají poslední koncert, a tak nalákali všechny své fanoušky do Retro Music Hall v centru Prahy.

Ten, kdo ale dorazil, rozhodně nelitoval. Show to byla opravdu velkolepá. Hoši zpívali celé tři hodiny a ani na vteřinu neubrali na tempu. Druhou část koncertu, kterou nazvali taneční, odzpívali dokonce v kostýmech Batmana, želvy Ninja a kanárka Tweetyho.

Famózní byl ale až konec koncertu, kdy si kluci na pódium pozvali všechny své VIP hosty – Ondřeje Soukupa, který byl zmalovaný jako prostitutka, Gábinu Osvaldovou, vizážistu Dušana Chrástka, herce Jirku Mádla, Vojtu Kotka, Marka Taclíka, Terezu Brodskou a Martu Issovou a další – a hromadně se přiznali ke své dlouho utajované orientaci. Všichni jsou totiž gayové, jak se zpívá v jedné z nejpopulárnějších písní této provokativní skupiny. Fanoušci se ale opravdu nemusejí bát, že to byl poslední koncert. Kluci se na závěr koncertu přiznali, že to byl jen vtip a zpívat budou rozhodně dál.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.