Miss Taťána Kuchařová - V Dubaji ji okukoval syn Bílé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Miss Taťána Kuchařová - V Dubaji ji okukoval syn Bílé!

Miss World Táňa Kuchařová vzbudila v Dubaji značnou pozornost. A její sexy postavu obdivovali nejen místní muži.
Miss World Táňa Kuchařová vzbudila v Dubaji značnou pozornost. A její sexy postavu obdivovali nejen místní muži. (Aha! – David Kundrát)

RAS AL KHAIMAH – Dnes brzy nad ránem se vrátilo šestnáct semifinalistek soutěže Miss ČR ze svého soustředění ve Spojených arabských emirátech do Prahy! Poslední chvíle před odletem si jejich prezidentka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) užívala s deníkem Aha! u moře!

Dnes brzy nad ránem se vrátilo šestnáct semifinalistek soutěže Miss ČR ze svého soustředění ve Spojených arabských emirátech do Prahy! Poslední chvíle před odletem si jejich prezidentka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) užívala s deníkem Aha! u moře! Oči na ní mohl nechat i čtrnáctiletý syn zpěvačky Lucie Bílé Filip Kratochvíl!

Táňa s mírami 90-61-89 při výšce 176 centimetrů byla jednoduše nepřehlédnutelná. Jak v moři, tak v hotelovém bazénu. Její krásu večer předtím oceňoval i mladičký Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé, který si s Táňou pěkně divoce zatancoval při arabské noci, kterou organizátoři z CK Blue Style připravili pro dívky přímo pod hvězdami ve stanovém městečku uprostřed písečných dun. Nechybělo tetování henou ani návštěva velbloudí farmy.

„Pro dívky to bylo rozloučení s Dubají. Hned v den příletu se v Praze bude konat tisková konference, na které bude oznámeno, které čtyři dívky do finále nepostoupí,“ prozradila deníku Aha! Kuchařová.

Kliknutím zvětšete

Teď už zase Táňa může na odpočinek a plavky zapomenout, protože hned dnes večer ji čeká oslava prvních narozenin její nadace Krása pomoci. V jejím rámci proběhne i světová premiéra přehlídky nové kolekce luxusní značky Dior, která se nesmí fotografovat. Však se také za Táňou na tuto událost do Prahy sjíždí pět jejích kolegyň – Miss World. Mezi několika málo vyvolenými bude i Karel Gott nebo modelky Andrea Veršová, Petra Němcová či Daniela Peštová. A deník Aha! bude exkluzivně u toho!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

25.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.