Katie Price před rozvodem - Jako zvíře utržené ze řetězu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Katie Price před rozvodem - Jako zvíře utržené ze řetězu!

Zatímco si Katie užívá na jachtě s kamarády z mokré čtvrti...
Zatímco si Katie užívá na jachtě s kamarády z mokré čtvrti... (Profimedia.cz)

LONDÝN – Když ji její manžel, australský zpěvák Peter Andre (36), před pár týdny opustil, protože už dál nemohl snášet její alkoholové a sexuální výstřelky, plakala, že už pro ni život nemá smysl.

Když ji její manžel, australský zpěvák Peter Andre (36), před pár týdny opustil, protože už dál nemohl snášet její alkoholové a sexuální výstřelky, plakala, že už pro ni život nemá smysl. Teď, po pár týdnech, řádí ale modelka Katie Price (31) na dovolené na Ibize, jako by už snad nemělo zítra vyjít slunce…

Celé dny a noci tráví se skupinou polonahých svalovců, ve dne opilí dovádí na jachtě, v noci na diskotékách a společně pak k ránu odcházejí do jejího apartmá, kde pokračují v pití a podle sousedů i v divokých sexuálních orgiích. V přepočtu za 2500 Kč si Katie na Ibize také nechala »škrtnout« manželovo jméno, které měla vytetované na zápěstí.

Její stále ještě manžel Peter Andre se zatím na dovolené na Kypru se svojí maminkou stará nejen o dvě děti, které s Katie má – syna Juniora (4) a dceru Princess Tiaamii (2), ale i o modelčina mentálně postiženého syna Harveyho (7). Toho si Katie Price »upletla« s černým fotbalistou Dwightem Yorkem.

A když Peter sleduje manželčiny fotky z Ibizy v novinách, má vlhko v očích: „Chová se jako zvíře utržené ze řetězu! Svou ženu nepoznávám. Ona snad vůbec nemyslí na naše děti. S kým jsem to jen celé ty roky žil?“ A když si přečte její vyjádření („Nikdy jsem vlastně Petera neměla ráda…“), rozpláče se…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.