Simona Krainová: nemůže mít děti?!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Simona Krainová: nemůže mít děti?!?

Simona Krainová (36).
Simona Krainová (36).

PRAHA – Šok! Úspěšná modelka Simona Krainová (36) na otázky ohledně svého případného mateřství odpovídá vyhýbavě. Možná se začíná klubat na povrch krutá pravda... Může vůbec otěhotnět?

Kdy bude Krainová mámou? Vždyť jí je už šestatřicet! Takové otázky si pokládají novináři a hnaní zvědavostí ty otázky pokládají i jí samotné. Nedávno se Símy zeptala Anna Hubínková z časopisu Elle. A Simona svou odpovědí všechny zaskočila a podle všeho i naznačila, že to s vlastním potomkem asi nebude až tak jednoduché.

Otázka redaktorky Elle: „Je vám už šestatřicet, nebojíte se, ž vám ujede vlak?

Odpověď Krainové: „Děti miluju, ale přišla jsem na jednu věc. Ne všechny ženy jsou schopny je mít a není to žádná tragédie. Když nepřijdou, nenastane konec světa. Znám ženy, které děti mít nemohly nebo nechtěly, a přesto mají krásný život.“

Otázka a odpověď nejsou nijak vytržené z konceptu. A tak člověka hned napadne, že Krainová nemůže mít děti. Ale jak sama říká, nebyl by to konec světa...

Autor: (ny)

Foto ara

23. 6. 2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.