Koranteng se nechává překvapit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Koranteng se nechává překvapit!

Ray Koranteng s manželkou Monikou se nechávají překvapit a stále nevědí, jestli se jim v září narodí kluk, nebo holka.
Ray Koranteng s manželkou Monikou se nechávají překvapit a stále nevědí, jestli se jim v září narodí kluk, nebo holka. (Aha!: Marek PÁTEK)

HLUBOKÁ N/ VLTAVOU – Populární moderátor Televizních novin Novy Ray Koranteng (32) dorazil na víkendové řádění celebrit! To se konalo v Hluboké nad Vltavou pod hlavičkou Bohemia Chips Cyklo Cupu, a bylo spojené s celou řadou soutěží!

Ray přišel i s manželkou Monikou, jejíž rýsující se bříško nešlo přehlédnout. Rodiče v očekávání však zatím nevědí, jestli to bude kluk, nebo holka!

Ray s Monikou už mají dcerušku Vanessu (10) a na Hlubokou dorazili jako jedna velká šťastná rodina. „Nenechávala jsem si zjistit, co to bude,“ smála se Monika, když jsme se jí ptali, jestli už ví, jestli porodí chlapečka, nebo holčičku. Jasno tak bude až v září, na kdy je určený termín porodu. Do té doby bude žít Ray v nejistotě.

Cestu na Hlubokou si našlo ale víc slavných rodin, nemohla chybět ani Iveta Bartošová (40) se synem Artíkem (10), doprovázená svým novým přítelem Romanem Hankem (39). Sympatický veterinář tu byl také se svojí ratolestí, a oba rodiče tak ve společném objetí sledovali svoji drobotinu, jak se lopotí v soutěži v balancování na kolech.

Miss 2006 Taťánu Kuchařovou (18) pro změnu uchvátila disciplína v opékání chipsů. Kráska, která stále tvrdí, že si po rozchodu s přítelem nenašla jiného partnera, však žije hlavně přípravami na Miss World. Do soutěžení se ale zapojila i herečka Klára Jandová, rosnička Karla Mráčková s manželem, Tomáš Krejčíř či Richard Tesařík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.