Pohřeb Matušky ONLINE Fotogalerie: 300 metrů dlouhá fronta truchlících fanoušků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohřeb Matušky ONLINE Fotogalerie: 300 metrů dlouhá fronta truchlících fanoušků!

 (: ara)

PRAHA – Před 12. hodinou začali organizátoři dovnitř pouštět fanoušky a lidi z ulice, kteří přišli uctít zpěvákovu památku.

PRAHA – Před 12. hodinou začali organizátoři dovnitř pouštět fanoušky a lidi z ulice, kteří přišli uctít zpěvákovu památku.

Kolem třetí hodiny byla na Žofíně asi 300 metrů dlouhá fronta lidí, kteří se přišli rozloučit s Waldemarem Matuškou. Zatímco před hodinou byla čekací doba na vstup do sálu asi půl hodiny, nyní lidé musí čekat asi hodinu. Lidé postupně přicházejí k rakvi. Někteří s květinami...

Před Žofínem stojí od rána připravená sanitka. Její osádka zatím nezasahovala u žádného vážného případu. "Máme je tady kvůli teplému počasí, které by někomu mohlo způsobit zdravotní obtíže," řekl manžel a manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal, který smuteční obřad organizuje.

Martin Michal odvedl Olgu Matuškovou ze sálu, vrátí se do něj až v 19 hodin, kdy rodinu doprovodí ke zpopelnění těla. Urnu s ostatky rodina uloží na vyšehradském hřbitově v pátek v pravé poledne.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.