Kateřina Průšová - Vyhýbá se manželovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Průšová - Vyhýbá se manželovi?

Sexy Kateřina si společných chvil s manželem užívá jako šaf-ránu. Ani bičík nepomáhá...
Sexy Kateřina si společných chvil s manželem užívá jako šaf-ránu. Ani bičík nepomáhá... (Aha! –Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Roční manželství modelky Kateřiny Průšové (25) a podnikatele Vladimíra Konvalinky (29) jako by mělo za sebou více než dvacet let. Společných chvil je čím dál tím méně a víkendové večery si užívají každý zvlášť! V pátek se Kateřina bavila na Miss Roma bez svého muže a v neděli si pro změnu vyrazil bez manželky Vladimír.

Jsou spolu rok, chovají se jako po dvaceti letech

„Já jsem byla nemocná. Přece nemůžu po Vláďovi chtít, aby se mnou seděl večer doma,“ zdůvodňuje Průšová, proč si manžel vyrazil do společnosti sám. Právě v tom – postarat se o druhého – ale přeci spočívá kouzlo manželství. Nemocná Kateřina by si jistě zasloužila péči a teplý čaj do postele. Kdy jindy než v nemoci by měl sedět její muž vedle postele a starat se o ni.

„Není to nic vážného, jen to potřebuje vyležet,“ říká Průšová. Nabízí se tak otázka, zda opravdu není těhotná a neprožívá tak první týdny v těhotenských nevolnostech. „Nejsem těhotná,“ trvá na svém modelka. Ještě v pátek ale řádila na slavnostním vyhlášení Miss Roma, kde jí podle svědků nic nebylo. „Už tam jsem byla nemocná, ale slíbila jsem zaskočit za Lejlu Abbasovou, která měla nějaké pracovní povinnosti,“ krčí rameny Průšová.

Proč však na společenskou událost nevzala manžela, neprozradila. O krizi však samozřejmě nechtěla ani slyšet. „Vždyť je to už trapné, jaká krize? Nejdřív v médiích píší, že jsem těhotná, tak jakápak krize! Žádnou nemáme,“ durdí se Kateřina. Tak je tedy těhotná, nebo není? Naposledy takto o svém těhotenství mlžila a lhala Andrea Kloboučková. Po třech měsících se nakonec ukázalo, že média měla pravdu...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.