Mistr se ukrývá před světem! Narozeninová megashow pro Karla Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mistr se ukrývá před světem! Narozeninová megashow pro Karla Gotta

„Proboha, co je to za koncert?!“ jako by se ptaly oči »božského Káji«.
„Proboha, co je to za koncert?!“ jako by se ptaly oči »božského Káji«. (Aha! – David Kundrát, ČTK/Stanislav Peška)

PRAHA - Karel Gott (69), který nikdy nevynechal jedinou příležitost, aby si s kýmkoliv popovídal – a to nejen s novináři – od čtvrtečního koncertu u příležitosti blížících se sedmdesátin mlčí jako hrob!

Nekomunikuje, nezvedá telefony, jeho vlídný hlas už několik dní nikdo neslyšel. Že by se ho dotkla kritika některých recenzentů, kteří o narozeninové megashow hovoří jako o tuctové estrádě?

Je to záhada! Mistrův mobil už několik dní vyzvání, ale on nikdy žádný hovor nepřijme. A to ani nejbližším spolupracovníkům! Proto se všichni s obavou v hlase ptají: Karle, jste v pořádku?

Důvodů, proč se Mistr Gott uzavřel před světem, může být několik. »Božský Kája« si už během koncertu stěžoval na studený suchý vzduch v hale, kvůli kterému začal nepatrně chraptět a tak možná, nedejbůh, odnesl tento večer nemocí. Podle jiné verze se usilovně věnuje dceři Dominice, která ho přijela navštívit z Finska, kde žije. A možná si jen chce na pár dní odpočinout od mediálního humbuku.

Nejpravděpodobnější variantou ale je to, že se ho osobně dotýkají kritiky koncertu. Trapas roku! Katastrofa! Tuctová novácká estráda! Výpadky zvuku, hrozný zpěv hostů, třeba Lucie Vondráčkové nebo Ivety Bartošové! Další podobné výkřiky recenzentů ho musejí zraňovat…

Nedělní Aha! českému národnímu pokladu vzkazuje: Karle, jste stále největší hvězda republiky a žádný, podle některých zpackaný, dárek v podobě jubilejního koncertu na tom nic nezmění. Naopak! Dokázal jste, že levou zadní strčíte do kapsy i zpěváky o generace mladší. Ti se s vámi vůbec nemohou měřit! Jen prosíme: Až budete slavit osmdesátiny, nenechejte si do toho mluvit a zpívat a předstupte před publikum sám. Jen na vás ve čtvrtek lidé přišli, vás chtějí a budou chtít slyšet i za deset let.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Mistr, znalec módy...
60. versus 70. narozeniny
Tentokrát zvolil černou!

Všichni vědí, že »božský Kája« (69) je velký elegán a nikdy nezvolil špatně. Vždy, když ho uvidíte, je dokonale sladěn. A jen výjimečně ho spatříte v kravatě či motýlku jako na oslavě 60. narozenin. Mistr totiž nesnese cokoliv u krku, proto je zpravidla jen v rozhalence, jako nyní na koncertě k sedmdesátinám. Co se tedy u Mistra za těch deset let změnilo? Mnohé, ale z módního hlediska mu není stále co vytknout! Opět bravo!

Oslava 60. narozenin
Červenec 1999, Sportovní hala Praha 7

Kliknutím zvětšete● Dokonalý světlý krémový oblek dodal Karlovi šmrnc a úplně ho rozzářil.
● Sako, vestička a košile, vše skvěle padlo.
● Hokejku dostal darem od brankáře Dominika Haška (po úspěchu českého hokejového týmu v Naganu).

Oslava 70. narozenin
Červen 2009, O2 Arena Praha 9

Kliknutím zvětšete● K příležitosti oslav 70. narozenin navrhl Karlovi lesklý černý oblek špičkový návrhář Pepa Klír, ale proč zvolil tmavou barvu? I tak není co vytknout.
● Vizážistky si daly záležet a udělaly vše pro to, aby Karel byl po všech stránkách perfektní. Přistřihly a mírně přibarvily vlasy, hned je Karel o pár let mladší.
● V šedesáti si vlasy nebarvil, nyní je jen mírně přibarvuje. Karle, na 70 let vypadáte skvěle!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.