Fenomén Dáda 4. díl - Kvůli sexu se nestala světovou hvězdou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fenomén Dáda 4. díl - Kvůli sexu se nestala světovou hvězdou!

Dáda si začátkem osmdesátých let minulého století střihla několik sexy rolí i v českých filmech a velmi zajímavou nabídku dostala z Hollywoodu.
Dáda si začátkem osmdesátých let minulého století střihla několik sexy rolí i v českých filmech a velmi zajímavou nabídku dostala z Hollywoodu. (z knihy Fenomén Dáda)

PRAHA – V právě vydaném životopise herečky Dagmar Patrasové (53) »Fenomén Dáda« nepřipomínají autoři knížky jen dobré Dádiny vzpomínky ze světa showbyznysu. Dáda v ní třeba odhalila, proč nepřijala nabídku z Hollywoodu, která by z ní udělala hvězdu světového formátu. Manažer po ní chtěl sex!

Po narození Dádina syna Felixe juniora v polovině osmdesátých let se Dádě ozval Holly wood! Takové štěstí mělo doposud jen málo Češek, šly by spočítat na prstech jedné ruky. Jenže znamenalo by to přerušit veškerou práci v Československu a v podstatě se přestěhovat do Ameriky. Dádino rozhodování nakonec velmi zjednodušila jedna jediná noc…

„Všiml si mě jeden italský manažer. Byla jsem v Římě, abych nafotila stejně jako modelky katalog fotografií a promo video s tím, že mi nabídnou tříletý kontrakt do Hollywoodu,“ vypráví Dáda. „Felix byl tehdy malý, ale slíbili mi i chůvu, takže jsem si ho mohla vzít s sebou. Tři měsíce jsem tam vždycky měla točit seriály a 28 dní být v Praze,“ vzpomíná herečka, jak dostala životní šanci prosadit se v Hollywoodu a rodina nebyla proti.

„Konzultovala jsem to s celou rodinou, která mi řekla, že to mám zkusit. Než ale došlo k podpisu smlouvy, dostala jsem podmínku, kterou ten manažer mohl dávat někde jinde a někomu jinému, ale ne člověku, který by se nezaprodal – že s ním každý měsíc musím strávit jednu noc,“ ještě dnes se při vzpomínce na oplzlého manažera herečka klepe.

Najednou nebylo o čem přemýšlet, co zvažovat. Vidina nesmrtelné slávy už nehrála ani pramalou roli. „Když jsem to odmítla, začal nadávat s tím, že to tak dělají všechny, že jsem mohla udělat velkou kariéru. Načež jsem mu odpověděla, že i když to dělají všechny, já to dělat nebudu, že chci mít v pořádku dítě a rodinu a nežít s pocitem, že si před sebou musím uplivnout. A odjela jsem. Tak skončil můj hollywoodský sen,“ dodává Dáda.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.