Marešovi zrušili Eso! A jeho Monika je málem k nerozeznání od milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Marešovi zrušili Eso! A jeho Monika je málem k nerozeznání od milenky!

 (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Koláž Aha! – Stanislav Starý)

PRAHA – Šok! Sotva se moderátor Leoš Mareš (33) vrátil z dovolené v Bulharsku, nestačil se divit. Na letišti ho přivítala manželka Monika (32) s tmavými vlasy, takže je nyní k nerozeznání od jeho milenky Gábiny Dvořákové (20). A televize Nova se rozhodla zrušit Marešovu chloubu – hitparádu Eso!

Nejpopulárnější český moderátor přijde o desítky tisíc korun

Sobotní hitparáda Eso po patnácti letech končí. Pořad, který v 90. letech proslavila moderátorka Tereza Pergnerová (34), se už několik let potýká s malou sledovaností a poslední díl se odvysílá 27. června. ,,Po patnácti letech chceme nabídnout mladým lidem nový produkt. Podrobnosti o novém pořadu oznámíme na slavnostní rozlučce s Esem, kterou chystáme na poslední červnový týden,“ řekla tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Eso končí, protože už několik let bojovalo s malou sledovaností. A Mareš tak přijde nejen o desítky tisíc měsíčního honoráře. ,,Bylo to krásných šest let, během kterých jsem si zvykl na televizní moderování a na kameru. Teď je přede mnou velká výzva – velká show Česko-slovenská Superstar, otevře se mi nový slovenský trh. Navíc jsem si v Esu vyzkoušel formát talk show, u kterého stejně jednou skončím, ale to bude už ve večerním čase. Takže Eso, díky za vše a jedeme dál,“ řekl včera deníku Aha! Mareš.

Vlasovou proměnu své manželky, která za pár dnů porodí Marešovi druhého syna, ale moderátor nekomentoval. Jisté je pouze to, že se Monika začíná docela podobat Leošově milence Gábině Dvořákové...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.