Anife Vyskočilová: Nové odsáté břicho. Umělé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Anife Vyskočilová: Nové odsáté břicho. Umělé!

Anife před zákrokem.
Anife před zákrokem.

PRAHA – Anife Vyskočilová (35) se svého macatého bříška snažila zbavit už od porodu. Což je už 18 let! Teď se rozhodla pro liposukci. Odsáli jí skoro půl litru tuku!

PRAHA – Tanečnice Anife Vyskočilová (35) se svého macatého bříška snažila zbavit už od porodu. Což je už 18 let! Teď se rozhodla pro liposukci. Odsáli jí skoro půl litru tuku!

„Tak dlouho jsem čekala, až zmizí a snažila jsem se ho nějak vypracovat, ale nešlo to. Pak mě začaly zlobit záda, dokonce mám několikrát operované plotýnky a cvičit jsem už nemohla. Proto jsem se rozhodla pro liposukci,“ řekla Anife serevru iDnes.

„Musím přiznat, že jsem se bála, ale teď jsem ráda, že jsem se pro to rozhodla. Citlivé to bylo na začátku kolem pupíku, když do mě pan doktor napouštěl lokální anestetikum, jak mě poučil, pak už jsem o tom skoro nevěděla. Všem to doporučuju. Nepotřebovala jsem zhubnout, tohle by taky obezitu nevyřešilo, jen zformovat postavu. Pan doktor ze mě nakonec odsál 450 ml tuku, což je skoro jako půllitr piova. Prý si to můžu odnést domů, takže mám pěkný suvenýr.“

Jestli operace stála za to, bude jasné až za tři měsíce. „Do té doby se ale musím o břicho starat, jezdit po něm třeba takovým válečkem, který jsem dostala s sebou domů.“ Celý zákrok natáčela internetová televize Anti Ethanol TV. Reportáž z liposukce bude na jejich stránkách zítra.

Autor – (onl)
Foto: AntiEthanol.tv
11. 6. 2009
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.