Fotka smrti: Spoutaný visel ve skříni na šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fotka smrti: Spoutaný visel ve skříni na šaty!

Carradine kung-fu miloval.
Carradine kung-fu miloval. (: ČTK/AP, EPA, Reprofoto Thai Rath)

LOS ANGELES – Rodina záhadně zesnulého herce Davida Carradinea (†72), hrdiny akčních snímků »Kill Bill« a »Kung fu: Legenda pokračuje«, je v šoku. Thajské noviny Thai Rath totiž zveřejnily na titulní straně fotku jeho mrtvého nahého těla s oběma rukama svázanýma nad hlavou. Visel ve skříni na šaty.

Rodina: »Zavraždila ho tajná sekta!«
Exmanželka: Perverzní sex a incest

Provaz měl kolem hrdla a genitálií. Další fotky také ukazují něco jako síťované punčochy na jeho nohou a dámské červené spodní prádlo na posteli. Tvář a tělo herce jsou zatemněny. Fotku novinám poskytl zřejmě člen mordparty, který v thajském hotelu dokumentoval tragédii.

Klíčová otázka ale zůstává. Jak vlastně Carradine zemřel? Šlo o vraždu? Sebevraždu? Nešťastnou náhodu při zvráceném sexu? Možná je to všechno úplně jinak. Nejen jeho manažer, ale teď už i hercova rodina totiž tvrdí: „Šlo o plánovaný atentát!“ Případ už vyšetřuje FBI.

Zavraždila ho sekta kungfu?

Až dosud totiž nebylo známo, že se herec aktivně zapojil do vyšetřování praktik temných sekt. Carradine se živě zajímal o bojové umění. To mu vyneslo hlavní roli v populárních seriálech »Kungfu« a »Kungfu: Legenda pokračuje«. A právě to jej přivedlo na stopu nekalých praktik sekt, jež se zabývají bojovým uměním. Podle jeho rodiny zřejmě věděl příliš mnoho. „Existuje reálná možnost, že se stal terčem podsvětí, právě když se chystal předložit důkazy o jeho nekalé činnosti,“ tvrdí právník Carradineovy rodiny.

Tajné spolky kungfu existují už po staletí. Vznikly, aby lidi chránily před zkorumpovanými čínskými vladaři. Jenže původně bohulibý záměr se zvrtl a sekty samotné začaly páchat zločin. Carradineova smrt dává vzpomenout na smrt akční hvězdy Bruce Leeho, který měl být podle jedné z teorií zavražděn tajnou organizací Čínské triády.

Carradineův manažer Chuck Binder již dříve řekl, že herec měl ruce svázané za zády a že otisky bot na posteli nebyly jeho.„Nevím, jestli zrovna tohle chcete nazvat nehodou. Mluvil jsem telefonicky s producentem v Bangkoku a ten mi tvrdil, že je v tom nějaká špína,“ sdělil v televizním rozhovoru. Tím, kdo se do vyšetřování snaží zasáhnout, je zřejmě myšlena jedna ze sekt.

Kliknutím zvětšete

Temné svědectví jeho exmanželky

Naproti tomu thajští vyšetřovatelé tvrdí: „Zemřel při sexuálním sebeukájení. Příčinou smrti je asfyxace neboli udušení.“ Autoerotická asfyxace je sexuální praktikou založenou na dočasném omezení proudění kyslíku do mozku, které má zvýšit sexuální stimulaci. Přesně tímto způsobem zemřel v roce 1997 zpěvák australské skupiny INXS Michael Hutchence.

O tom, že si Carradine liboval v podivných, životu nebezpečných sexuálních praktikách, vypověděla i jeho bývalá žena, herečka Marina Anderson (56), která se s ním proto rozvedla. Kalifornskému soudci v roce 2003 napsala, že její manžel udržuje incestní vztah s blízkým členem rodiny. „Pokračování v jeho odporných a zvrácených sexuálních praktikách, které mohlo potenciálně skončit smrtí, taky přineslo do našeho vztahu problémy. Naléhali jsme na něho, aby vyhledal odbornou pomoc, ale vždy to odmítl,“ uvádí Anderson. Carradine ji měl také osahávat na veřejnosti a prý chtěl, aby ostatním ukazovala ňadra. Hercovo tělo už bylo převezeno do USA, kde bude provedena v pátek pitva... Carradine byl celkem pětkrát ženatý, zůstala po něm jeho žena Annie a čtyři děti.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.