Leoš Mareš: Už je v novém bytě! Za 50 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš: Už je v novém bytě! Za 50 milionů

Marešův byt s obřími terasami je suverénně největší a nachází se v posledních dvou patrech vily
Marešův byt s obřími terasami je suverénně největší a nachází se v posledních dvou patrech vily

PRAHA (nik) – Moderátor Leoš Mareš (33) už si pár dní užívá neuvěřitelného luxusu ve svém novém dvoupodlažním bytě, který ho vyšel na bezmála 50 milionů korun! Fotografové deníku Aha! získali jako první exkluzivní fotografie!


I když je celá rezidence velice luxusní, Leoš a Monika ve svém bytě nechali udělat mnoho dalších úprav. Například se dotvářelo obří akvárium či bazén a vířivka na střeše.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteZ bytu má Leoš nádherný výhled na Prahu, dokonce vidí na novou školku svého syna Jakuba. Jediným problémem nejspíš je, kde bude parkovat. Má jen dvě parkovací místa, a přitom nejméně čtyři auta.

Fotografům deníku Aha! se navíc podařilo vyfotit ráno moderátora a jeho rodinu. Zatímco on zaspal a během několika málo minut mířil bleskovou jízdou do rádia, Kliknutím zvětšeteMonika v poklidu venčila psa se synem, kterého později odvezla do nedaleké anglické školky.


Foto Aha! – Marek Pátek

 
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.