Zemřel hrdina filmů Kill Bill a Kung-fu: Legenda pokračuje! Zavražděn?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zemřel hrdina filmů Kill Bill a Kung-fu: Legenda pokračuje! Zavražděn?!

David Carradine
David Carradine

BANGKOK (pk) – Americký herec David Carradine (†72), který se proslavil jako chladnokrevný vůdce zabijáků z filmu »Kill Bill« a coby shaolinský mnich z televizních seriálů »Kung-fu« a „Kung-fu: Legenda pokračuje«, je mrtvý! A možná byl zavražděn!


Carradine byl včera ráno nalezen mrtev ve svém apartmá v luxusním hotelu v thajském Bangkoku. Podle tamního listu The Kation, který cituje policejní zdroje, ho našla uklízečka oběšeného, když přišla ráno do pokoje. Údajně se oběsil pomocí provazu a pokojových závěsů. Jeho manažer Chuck Binder potvrdil, že herec nezemřel přirozenou smrtí, spekulacím o sebevraždě ale nevěří. Naznačil, že šlo o vraždu! „Byl plný života, těšil se na další práci, byl to skvělý chlapík,“ prohlásil Binder. Vyšetřování ale během prvních hodin nenabídlo ani podezřelého, ani motiv případné vraždy.

Carradine v Bangkoku zrovna natáčel svůj další film. Byl pětkrát ženatý, zůstala po něm žena Annie a čtyři děti. Zesnulého herce si fanoušci mohou připomenout už dnes večer, kdy televize Nova vysílá první díl Tarantinova Kill Billa (ve 22.15 h).


5.6.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.