Susan Boyle, hvězdě britské soutěže, tečou nervy - Tábor odpůrců sílí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Susan Boyle, hvězdě britské soutěže, tečou nervy - Tábor odpůrců sílí

Susan Boyle
Susan Boyle (Profimedia.cz)

LONDÝN – K tomu, aby byl hollywoodský příběh skotské tety z vesnice Susan Boyle (47), která si svým zpěvem podmanila srdce milionů lidí na celém světě, úplný, chybí už jen happy end. Jenže právě ten je nyní překvapivě v ohrožení!


Susan, která odmalička trpí lehkou mozkovou dysfunkcí, začínají v soutěži »Británie má talent« povolovat nervy. Sílí tábor jejích odpůrců, a dokonce se objevují hlasy křičící: „Proboha, zavři už konečně pusu!“

Růžové dny poněkud zešedly. »Vlasatý andílek« se bojí porážky. Dobře ví, jak hořce chutná. Před 15 lety se Susan účastnila britské reality show Michaela Barrymora. Tehdy ji publikum vypískalo. I proto nyní ve svém londýnském hotelovém apartmá pěje od rána do večera. A ostatní hoteloví hosté ji za to začínají nenávidět. Susanina snaha je skutečně až příliš urputná. Zbytečně namáhá hlasivky, které by jí v sobotním finále mohly vypovědět službu. Kliknutím zvětšeteŽe nervy začínají pracovat, je vidět na první pohled. Jindy usměvavá a vstřícná Susan nyní svou tvář před objektivy fotografů skrývá. Své konkurenty začíná nenávidět. Těžce nesla, když porotce Morgan ohodnotil výkon jednoho z nich Shaheena (12): „Tohle bylo nejlepší, co jsme doposud v semifinálových kolech slyšeli.“ Jinými slovy: dovolil si říci, že zazpíval lépe než ona. „Jdi do pr...e!“ reagovala podrážděně.

O triumfu Susan Boyle jsou ale přesvědčeny miliony jejích obdivovatelů. Mezi nimi i herečka Demi Moore (46), která jí přiletí držet palce až z USA. Hvězdu žertem pozvala na sobotní finálový večer jedna z porotkyň Amanda Holden s poznámkou, že jí kolega porotce Simon Cowell zajisté poskytne letadlo. „Jestli je to tak, přiletím,“ odpověděla Moore a vzápětí účast oficiálně potvrdila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.