Byznys Kateřiny Sokolové: Zaděláno na milióny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Byznys Kateřiny Sokolové: Zaděláno na milióny!

PRAHA – Modelka Kateřina Sokolová (20) se vrhla do podnikání. Navrhuje oblečení. Je jí teprve dvacet a už čiperně podniká. Miss ČR 2007 se svým tureckým přítelem Jeanem zaregistrovala novou obchodní značku Miss Lollipop. „Už jsem navrhla džíny pro mladé,“ chvástá se.


PRAHA – Modelka Kateřina Sokolová (20) se vrhla do podnikání. Navrhuje oblečení.
Je jí teprve dvacet a už čiperně podniká. Miss ČR 2007 se svým tureckým přítelem Jeanem zaregistrovala novou obchodní značku Miss Lollipop. „Už jsem navrhla džíny pro mladé,“ chvástá se.

V současné době Kateřina už druhým měsícem pobývá v Turecku, kde prozatím má její byznys zázemí. „Zůstala jsem tady tak dlouho i kvůli tomu, abych mohla osobně dohlížet na výrobu vzorků,“ vypráví Ahaonline.cz zapáleně a dodává: „Jako modelka jsem si vždycky přála mít vlastní značku. Jsem moc ráda, že mi to povedlo uvést ze snu do reality. V obchodech budou jeansy k mání za dostupné ceny.“
Ba co víc. Katka myslí i na pomoc druhým. „Z každého kusu prodaných džínů Miss Lollipop půjde určitá částka na charitu. Jméno nadace zatím ale neprozradím.“

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete




Autor – (ny)
Foto: ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.