Andrea Kalivodová - Hubne kvůli novému milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Andrea Kalivodová - Hubne kvůli novému milenci!

Hubená Andrea Kalivodová vedle svého nového milence Alexandra zkrásněla.
Hubená Andrea Kalivodová vedle svého nového milence Alexandra zkrásněla. (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek)

PRAHA – Sólistka Státní opery Praha Andrea Kalivodová (30) znatelně zhubla. Z kdysi boubelaté pěvkyně je dnes sexy dračice, za kterou se otočí každý muž. A co že stojí za jejím rapidním hubnutím? Nový milenec Alexander!

Sólistka Státní opery Praha Andrea Kalivodová (30) znatelně zhubla. Z kdysi boubelaté pěvkyně je dnes sexy dračice, za kterou se otočí každý muž. A co že stojí za jejím rapidním hubnutím? Nový milenec Alexander!

„Je to velký sportovec a hlavně dodržuje zdravou životosprávu. Pravidelně běhá, a dokonce se zúčastňuje vytrvalostního souboje »Iron man«,“ prozradila na svého nového partnera, právníka Alexe šťastná Kalivodová. Spolu vyrazili na galavečer Eurochambres, které nyní zasedá v Praze. „Chodíme spolu od ledna, ale známe se již přes dva roky. Prostě to mezi námi zajiskřilo,“ svěřila se deníku Aha! pěvkyně s tím, že od loňského rozchodu s režisérem Ondřejem Kepkou nyní prožívá nejšťastnější období.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.