Libuška Šafránková - Rozhovor: Pravda o mé nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Libuška Šafránková - Rozhovor: Pravda o mé nemoci!

Pátek, 15. 5., 11:30 Praha
Pátek, 15. 5., 11:30 Praha (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Nejkrásnější herečka českých pohádek všech dob Libuška Šafránková (55), o které nyní Česká televize prohlašuje, že trpí vážnou nemocí, promluvila! Deník Aha! včera slavnou představitelku Popelky navštívil s .


PRAHA – Nejkrásnější herečka českých pohádek všech dob Libuška Šafránková (55), o které nyní Česká televize prohlašuje, že trpí vážnou nemocí, promluvila! Deník Aha! včera slavnou představitelku Popelky navštívil s kyticí a přáním brzkého uzdravení v luxusní vile v Praze 4, kde žije se synem Josefem (32) a manželem Josefem Abrhámem (69).

Už v březnu Šafránková přerušila natáčení nové pohádky České televize Kouzelná teta Valentýna. „Ano, natáčení pohádky bylo přerušeno ne na měsíc či dva, ale na mnohem delší dobu kvůli zdravotní indispozici jedné z hlavních představitelek. Ano, jde o paní Šafránkovou,“ řekl deníku Aha! mluvčí České televize Ladislav Šticha. Kliknutím zvětšeteMilionům lidí vstávají z té zprávy na hlavě vlasy hrůzou. Ale je to opravdu tak? A co přesně herečce je? Proto jsme se včera přímo za ní vypravili.

Před rozlehlým domem v Praze na Spořilově stojí zaparkované, ne zrovna nejlevnější auto značky Mustang. Zvoníme jednou, dvakrát. Pod vrátky se k nám v tu chvíli snaží tlapou dobýt velký pes slavné herecké dvojice – naše přítomnost ho očividně znervózňuje. Po druhém zazvonění vykoukne z okna ve 2. patře syn Šafránkové Josef a za chvíli ve vedlejším okně i sama herečka. Její tvář nese zřetelné stopy únavy a možná i nemoci, ale stále je to ta půvabná Libuška, kterou zbožňuje celý národ.

Paní Šafránková, promiňte, my jsme vás vzbudili?
„Ne. Co potřebujete?“

Psalo se, že jste těžce nemocná, tak jsme vám přinesli kytičku.
„Aha.“

A je to pravda, že nejste zdravá?
„Ale vždyť sami vidíte, že jsem v pořádku!“

Takže ty zvěsti jsou nesmysl?
„Mí fanoušci se nemusejí bát, že bych byla vážně nemocná. A odkud že jste?“

Z deníku Aha!.
„Ale já nechápu, proč jste tady. Josífku, prosím, vyřiď to...“ (říká směrem k synovi, jenž přichází k reportérovi s krásným velkým psem, který ale místo toho, aby narušitele kousl, začne ho olizovat. Když syn vidí, že se s jeho matkou bavíme v pohodě dál, odchází.)

Paní Šafránková, opravdu se omlouváme. Ale píše se o vás, že váš zdravotní stav je vážný.
„Hm. Není. A nevím, co se o mně píše, nic jsem nečetla.“

Tak my už vás nebudeme rušit. Necháme vám tady za plotem tu kytičku. Jsou to frézie, je potřeba zaříznout stonky, aby vám neuvadly květy…
„Já vím. Tak díky a na shledanou.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.