Strhaná modelka Faltýnová - Ukázala bradavky i kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strhaná modelka Faltýnová - Ukázala bradavky i kalhotky!

Šibalský úsměv Faltýnové prozradil, že ukázat bradavky byl její záměr.
Šibalský úsměv Faltýnové prozradil, že ukázat bradavky byl její záměr.

PRAHA – Modelka Petra Faltýnová (31) o sebe přestala dbát. Poté, co opustila svého milence – herce Jiřího Langmajera (42) – a vrátila se zpátky ke svému právoplatnému manželovi Simonu Šteklovi, vypadá pěkně zuboženě.

Modelka Petra Faltýnová (31) o sebe přestala dbát. Poté, co opustila svého milence – herce Jiřího Langmajera (42) – a vrátila se zpátky ke svému právoplatnému manželovi Simonu Šteklovi, vypadá pěkně zuboženě.

Všimli si toho i hosté středeční módní přehlídky Beáty Rajské ve Vulcano health clubu. Faltýnová se ale zachovala jako profesionálka, a aby odpoutala pozornost od svého strhaného obličeje, tak nenápadně ukázala bradavky. Ba co víc! Při předvádění jednoho z modelů ukázala i své kalhotky. Objektivy všech fotoaparátů se najednou zaměřily na její vnady a bylo se opravdu na co koukat...

Na přehlídku přišla i manželka již skoro rok nezvěstného podnikatele Jana Moťovského (38) Kateřina (30). A přestože teprve předevčírem podala u Obvodního soudu pro Prahu 1 žádost o prohlášení svého manžela za mrtvého, tak se dost dobře bavila. Rozdávala úsměvy na všechny strany. Po otci své dcerky se jí nejspíš vůbec nestýská...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Více z fotogalerie najdete zde...



Autor: (ren)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.