Martin Michal - Trest za invalidu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martin Michal - Trest za invalidu!

Martin Michal vyhrál jednu žalobu, z čehož má radost i jeho manželka Helena.
Martin Michal vyhrál jednu žalobu, z čehož má radost i jeho manželka Helena. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Martin Michal (50), manžel a manažer zpěvačky Heleny Vondráčkové (61), dosáhl svého! Nedávno o něm totiž v jednom společenském týdeníku vyšel lživý článek, který tvrdil, že Michal v Chrudimi agresivně napadl invalidu.

Martin Michal (50), manžel a manažer zpěvačky Heleny Vondráčkové (61), dosáhl svého! Nedávno o něm totiž v jednom společenském týdeníku vyšel lživý článek, který tvrdil, že Michal v Chrudimi agresivně napadl invalidu.

Teď Michal za pomluvu získal soudem nařízenou omluvu i finanční odškodné. „Vyčetli si někde na internetové diskusi, že jsem v Chrudimi zaparkoval na místě pro invalidu, a když se mě ten postižený pokoušel z místa poslat pryč, já ho měl agresivně napadnout,“ kroutí hlavou Michal. „Nijak si to neověřili, a rovnou to otiskli. Přitom já v Chrudimi nebyl osm let,“ dodává.

Soud teď týdeníku nakázal omluvit se a uhradit soudní výdaje, Michalovi navíc přiřkl odškodné 35 tisíc korun. Obě strany se pravděpodobně odvolají.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.