Adamce teď živí Karel Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Adamce teď živí Karel Gott!

Agentura GoJa si ho najala, aby v pražské O2 areně 11. června režíroval galakoncert Karla Gotta (69) u příležitosti jeho sedmdesátin. A přípravy jsou v plném proudu. „Řešíme program celého večera, rozmístění světel, výbíráme gratulanty. Práce máme až nad hlavu,“ řekl nám Zdeněk Kohák z GoJy, agentury Gott-Janeček.


PRAHA – Režisér Jiří Adamec (61) definitivně končí na Nově, a tak si hledá »šolichy« jinde.

Nova Adamcovi »utnula« natáčení seriálu Pojišťovna štěstí, respektive nyní dotáčí pátou řadu a pak šmitec. A nejen to, netočil ani poslední předání cen Anno, ani TýTý. A tak se režisér pochopitelně rozhlíží jinde. Všemi deseti po něm okamžitě sáhla Česká televize, která Adamcem natočený Gottův obří koncert odvysílá 14. července.

Taková natáčení jsou nárazová, ale výnosná. Například za režii galavečera předloňského Mattoni Grand Drink, klání v přípravě nealkoholických nápojů, Adamec a jeho tým prý vyfasovali několik set tisíc. Není to sice honorář srovnatelný s tím za Pojišťovnu štěstí, která mu doteď podle Blesku »hodila« 7,5 miliónu korun, ale dá se s ním krásně vyžít. Při nejmenším do doby, než se chytne v dalším seriálu, zřejmě Sanitce – Ivan Hubáč už prý píše volné pokračování...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.