Bitka o Ujfalušiho: Ochotská a jeho exmanželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bitka o Ujfalušiho: Ochotská a jeho exmanželka!

 (: ara)

PRAHA – Jestli v Michaele Ochotské (24) doteď doutnala naděje, že ji Tomáš Ujfaluši (31) vezme zpátky, tak to byla fatální chyba! Její fotbalista se totiž schází se svoji bývalou manželkou, krásnou Kateřinou (29).

Časopis Šťastný Jim je dokonce na jedné schůzce v samotném centru Prahy nachytal při romantickém posezení. Ujfalušiho ex má proti Ochostké, která si prý svedení fotbalisty cíleně plánovala, nejsilnější zbraň, s jakou se žena může vůbec vytasit – dítě. Kačence jsou už čtyři roky a tátovi jakoby z oka vypadla.

Ochotská takhle silnou sokyni rozhodně nemůže porazit. Manželství Kateřiny a Tomáše sice skončilo loni, ale za těch deset let, co byli spolu, se znají skrz na skrz. A když ona jemu odpustí skandály s prostitutkami, on by ji na oplátku mohl odpustit údajnou nevěru s Olomouckým gynekologem. A Ochotské zbudou jen oči pro pláč...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.