Maláčová má kluka Arama (54 cm, 4,5 kg) - Byl to rychlý porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Maláčová má kluka Arama (54 cm, 4,5 kg) - Byl to rychlý porod!

Michaela Maláčová včera porodila miliardáři Bakalovi už třetí dítě.
Michaela Maláčová včera porodila miliardáři Bakalovi už třetí dítě. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Michaela Maláčová (36) má třetí dítě. Chlapeček Aron (1) a děvčátko Anabel (3) mají sourozence. Maličký přišel na svět včera brzy ráno. „Jména všech jejích ratolestí začínají písmenem »A«, a stejně tak je tomu i u toho třetího – jmenuje se Aram,“ řekla nám Dita Fuchsová, tisková mluvčí Maláčové a uhlobarona Zdeňka Bakaly (48), který je otcem všech tří dětí.

Do porodnice se Michaela, prezidentka České Miss, odebrala až v noci na středu, kdy jí praskla plodová voda. „Porodila ve dvě ráno, bylo to rychlé a spontánní,“ řekla Fuchsová, která se v tu dobu zdržovala právě u šťastné maminky. A malý chlapeček Aram Bakala (54 cm, 4,5 kg) je zřejmě v naprostém pořádku, jeho křik se totiž rozléhal na celou místnost. Hlasitý pláč byl slyšet až v telefonu. „Jsem šťastná, malý je krásný a i když je to už třetí porod, pořád je to nádherný a nepopsatelný pocit,“ nechala se slyšet Maláčová.

Jeden z nejbohatších Čechů a Michaelin partner Zdeněk Bakala u porodu asistoval. Prezidentka České Miss si teď ještě několik dnů poleží v Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí. A novorozeného syna, stejně jako obě starší děti, bude skrývat před médii, protože se bojí únosu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.